Matej Pašalić/Privatna arhiva
Matej Pašalić/Privatna arhiva

Slatke pripreme

Petra Nižetić Mastelić napokon pokazala trudnički trbuh!

Nakon što je u prosincu 2016. rekla sudbonosno 'da', Petra Nižetić Mastelić nedavno je objavila radosnu vijest da u njezinu obitelj prinova stiže u svibnju, a u blaženom stanju poznata mama blista.

'Danas se navršava 30-i tjedan mog blaženog stanja. Nekako sam odlučila uživati u svojoj prvoj trudnoći i posvetiti se sebi i svojoj maloj obitelji na drugom kraju svijeta. Tako sam se na neko vrijeme skinula sa socijalnih mreža, a čitanje portala svela sam na minimum. Zauzvrat čitam knjige koje su godinama kupile prašinu, vezem macramé, prakticiram jogu, fotkam mrtvu prirodu, razgovaram na fiksni telefon i puštam svojoj bebi i sebi klasiku..manje više bavim se svim ‘dosadnim’ stvarima kako i priliči jednoj trudnici. Drugim riječima zen', rekla je Splićanka koja je objavom na Instagramu dala potporu prosvjedu #spasime koji je planiran u subotu, 16. ožujka.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

• Danas se navršava 30-i tjedan mog blaženog stanja. Nekako sam odlučila uživati u svojoj prvoj trudnoći i posvetiti se sebi i svojoj maloj obitelji na drugom kraju svijeta. Tako sam se na neko vrijeme skinula sa socijalnih mreža, a čitanje portala svela sam na minimum. Zauzvrat čitam knjige koje su godinama kupile prašinu, vezem macramé, prakticiram jogu, fotkam mrtvu prirodu, razgovaram na fiksni telefon i puštam svojoj bebi i sebi klasiku..manje više bavim se svim ‘dosadnim’ stvarima kako i priliči jednoj trudnici. Drugim riječima zen. Iz tog gotovo pa bestežinskog stanja, zadnjih su me tjedana prenile vijesti koje dolaze iz ‘Lijepe naše’ il’ da možda stvari nazovem pravim imenom pa kažem ‘Nasilne naše’. Svaka jezivija od one prethodne. Hashtag im pak zajednički #državajezakazala. Pih! Ništa nova! No nešto je ovoga puta drugačije. U pitanju su djeca. Četvero odjednom. Bačeni kroz balkon. Bacio ih rođeni otac. Moj novopečeni majčinski mozak taj monstruozni čin još dan danas ne može procesuirati. Kao što se ne može pomiriti sa surovom činjenicom da je to samo kap u moru hrvatske zbilje o kojoj sad već svakodnevno čitam na facebook grupi #spasime. E pa došlo je 5 do 12. Žao mi je ko psu što ne mogu fizički podržati prosvjed #spasime koji će se održati ove subote 16.03. u 11:55 am na Trgu Kralja Tomislava u Zagrebu. Svim srcem, umom, glasom i bijesom sam s vama @jelka12 Tko sve ide na prosvjed? • . . #spasime #saveme #mirniprosvjed #obiteljskonasilje #petdodvanaest #trgkraljatomislava #zagreb #hrvatska

Objavu dijeli Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda)

'Čim sam upoznala Franu znala sam da želim da on bude otac moje djece. Kada sam došla u Ameriku počela sam čuvati djevojčicu Parker Rose koja je dodatno potpirila moje majčinske nagone. Nadamo se da ćemo uskoro postati roditelji i tome se neizmjerno veselimo – rekla je Petra Nižetić Mastelić, kojoj se želja o majčinstvu – ostvarila. Poznata voditeljica, producentica i modna blogerica u 38. godini čeka sina - koji bi na svijet trebao doći u svibnju, a blaženo stanje proživljava u zenu. Fotografija koju je objavila na svom Instagramu nakon kratkog odmora od društvenih mreža sve je oduševila. Odjevena u zelene tregerice Petra na fotografiji mazi trudnički trbuh, a na licu ima prekrasan osmijeh.
 

Matej Pašalić/Privatna arhiva

Petra Nižetić