Petra Nižetić / Instagram
Svadbena čarolija

Petra Nižetić u crkveni brak s voljenim Franom uplovila u predivnoj vjenčanici s resicama

Lijepa Splićanka izgledala je čarobno u bijeloj, poluprozirnoj haljini s resicama.

Petra Nižetić, poznata Splitska blogerica, po drugi je puta rekla 'da' na romantičnoj ceremoniji u Splitu.

Petra i njezin dugogodišnji dečko Frano Mastelić jučer su sklopili su brak u crkci Sv.Križa u Splitu, a prije dvije su godine na plaži u San Franciscu izmijenili bračne zavjete.

Petrinu vjenčanicu i video sretnih mladenaca na Instagramu je među prvima objavila splitska dizajnerica Monika Sablić, koja je svojoj prijateljici poželjela puno sreće u braku.

Za crkveno vjenčanje, Frano se odlučio za crno odijelo s kravatom, dok je Petra blistala u čarobnoj haljini uz tijelo.

Instagram/Monika Sablić

Dugačku, poluprozirnu vjenčanicu s resicama i malim bolerom Petra je odjenula uz zlatne štikle s platformom, a kratki pob začešljala je iza ušiju.

Instagram/Monika Sablić

Petrina najbolja prijateljica Marijana Batinić pohvalila se fotografijom na kojoj pozira s Petrom koja blista od sreće, i kratko napisala: "Kume".

Na Petrinom vjenčanju Marijana je izgledala glamurozno u haljini od bijelog satena, s narančastim ružem na usnama.

Premda još nije objavio fotografije s vjenčanja, ponosni brat Luka fanove na Instagramu izvještavao je 'iz prvih redova', a čini se da je uz dobro raspoložene svatove plesao do zore.

Instagram/Luka Nižetić

Producentica i modna blogerica Petra Nižetić zbog ljubavi se preselila u Ameriku. Svoj američki san živi sa suprugom Franom Mastelićem za kojeg se vjenčala na Kineskoj plaži u San Franciscu prije dvije godine. Njihovo vjenčanje Dalmatinka s američkom adresom opisala je kao 'spontano, intimno i bajkovito'. Ovog vikenda 'da' su napokon rekli i pred obitelji i prijateljima s kojima su proslavili svoju ljubav.

Linker
20. travanj 2024 11:49