Pink sa suprugom i sinom početkom godine na Supercrossu
 Getty Images for Feld Entertainm
Ljuta na vlasti u SAD-u

Pink i njezin sin zarazili se koronavirusom: 'Ova bolest je ozbiljna i stvarna!'

Testiranje na koronavirus donijelo je glazbenici Pink i njezinom sinčiću loše vijesti - oboje su zaraženi. Otad su prošla dva tjedna, a ona je na Instagramu otkrila kako je sve prošlo.

Glazbenica Pink otkrila je na Instagramu da je bila pozitivna na koronavirus. Nije bila pozitivna samo ona, već i njezin trogodišnji sinčić Jameson. Podijelila je svoje iskustvo s bolešću i kritizirala američki način borbe s koronavirusom. "Prije dva tjedna moj trogodišnji sin Jameson i ja pokazivali smo simptome Covida-19. Srećom, naš liječnik obiteljske medicine imao je pristup testovima i oni su se pokazali pozitivnima. Moja obitelj se već nalazila kod kuće i nastavili smo to raditi posljednja dva tjedna prateći upute liječnika", otkrila je Pink.

Ova je bolest ozbiljna i stvarna.

Prije nekoliko dana ponovno su se testirali i sada su negativni. "Apsolutni neuspjeh naše vade je da testiranja nisu široko dostupna. Ljudi moraju znati da bolest utječe na mlade i stare, zdrave i nezdrave, siromašne i bolesne, a testiranje moramo učiniti besplatnim i široko dostupnim kako bismo zaštitili svoju djecu, obitelji, prijatelje i zajednice", dodala je pjevačica u javnom obraćanju.

Hvala svim našim zdravstvenim radnicima i svima na svijetu koji se toliko trude zaštititi naše najmilije.

Otkrila je da je donirala pola milijuna dolara Sveučilišnoj bolnici Temple, a sve kako bi podržala zdravstvene djelatnike koji se svakodnevno bore s opakim virusom. Novac je donirala u čast svoje majke Judy Moore koja je u toj bolnici radila 18 godina. "Uz to, doniram i 500 tisuća dolara za krizni fond grada Los Angelesa za hitne slučajeve koronavirusa. Vi ste naši heroji! Sljedeća dva tjedna su presudna: Ostanite kod kuće", zaključila je Pink.

Čitajte i:

Frizura u izolaciji: P!nk si je malo popila, pa se primila škara... Nije baš dobro

Možda će i vama dati ideju kako se organizirati! P!nk s obitelji u samoizolaciji, pokazala kako krate dane

Recept za svakog: Ova epidemija prisjetila me da znam kuhati sapune, a možete i vi

Ostati društveno aktivan u ovo vrijeme važno je za mentalno zdravlje: Imamo osam genijalnih ideja

Rekordno visoka donacija milijardera dokazuje alarmantno stanje: 'Hrane je sve manje'

Linker
20. travanj 2024 09:00