Getty Images for NARAS
Stiglo vrijeme za promjene

Pink i RiRi zasitile se svega i iznenadile odlukom koja će mnoge ražalostiti

S obzirom na to da je posljednje dvije i pol godine provela na turneji, Pink se zasitila pjevanja i odlučila se posvetiti obitelji. U intervjuu uoči dodjele CMA nagrada, priznala je da se želi odmoriti, a njezino mišljenje dijeli i njezina slavna kolegica Rihanna koja je svima poručila da u životu nekada treba stisnuti pauzu.

Pjevačica Pink (40) na crveni tepih povodom dodjele CMA nagrada stigla je sa suprugom Careyjem (44), kćeri Willow (8) i sinom Jamesonom (3) i najavila promjenu kakvu nismo očekivali. Pink, koja je posljednje dvije i pol godine provela na turneji " Beautiful Trauma", rekla je da će uzeti pauzu od pjevanja.

"Mislim da je vrijeme za nešto drugo", rekla je kada su je pitali za buduće planove i dodala: "Da, dvije i pol godine smo neprestano radili. Willow će se vratiti u školu, a Jameson uskoro kreće s predškolskim obrazovanjem pa ćemo se ove godine posvetiti obitelji", rekla je Pink. Još jedan razlog zašto se Pink povlači iz svijeta glazbe, barem na neko vrijeme, jest taj što želi da se njezin suprug posveti svojoj karijeri.

NASHVILLE, TENNESSEE - NOVEMBER 13: (FOR EDITORIAL USE ONLY)   Jameson Hart, Willow Hart, P!nk and Carey Hart attend the 53rd annual CMA Awards at the Music City Center on November 13, 2019 in Nashville, Tennessee. (Photo by Jason Kempin/Getty Images)
Getty Images

"Carey također ima mnogo posla, ali bezrezervno mi pruža podršku. Išao je sa mnom po svijetu, ali sada je red na njega", objasnila je Pink koja je s Careyjem već 14 godina u sretnom braku te će par uskoro proslaviti godišnjicu.

Osim za Pink, prošla godina bila je turbulentna i za Rihannu koja je u posljednjoj objavi na Instagramu dala naslutiti da joj također treba odmor od pjevanja. "Svim mojim prijateljima, obitelji, suradnicima kojima se još uvijek nisam javila prošlih mjeseci...žao mi je. Ova godina bila je prilično gusta za mene i sada sam se posvetila ravnoteži u svom životu. Odmah se vraćam", stoji u objavi.

Rihanna je u posljednjih godinu dana nezaustavljivo radila i to ponajviše na svojem beauty i modnom brendu te svako malo lansirala nove proizvode. Osim toga, izbacila je i knjigu s fotografijama, izgrađivala Savage X Fenty liniju rublja, snimila razne editorijale i naslovnice za magazine, a radila je i na pjesmama za novi album. Iako je najavila da će on izaći krajem 2019. godine, tek nam preostaje vidjeti hoće li Rihanna imati snage završiti ga ili će se prvo dobro odmoriti, a tek onda prionuti poslu.

Rihanna Instagram

Linker
20. travanj 2024 05:31