Profimedia, Hanza Media
Frajerice na biciklu

Pippa Middleton i Nataša Janjić dijele istu strast

Jedna je sestra vojvotkinje od Cambridgea, druga je kazališna i filmska glumica. Obje su u svojim gradovima rado i često viđena lica, a gradskim se ulicama kreću istim prijevoznim sredstvima - bilo da su u pitanju poslovne ili zabavne prigode.

Splitska glumica Nataša Janjić (35) svojim omiljenim prijevoznim sredstvom koristi se gotovo svakodnevno. Imali smo je prilike vidjeti u ležernim izdanjima, ali i, primjerice, proteklog lipnja kad se biciklom dovezla na otvorenje 41. Dana satire Fadila Hadžića u Satiričko kazalište Kerempuh. Lepršava haljinica i štikle visokih potpetica tad je nisu omele u vožnji, baš kao što je ovih dana ne ometa hladan jesenski zrak.

Otvorenje Dani satire Fadila Hadzica / Kerempuh / Zagreb 02.06.2017. / foto: Davor Matota / Natasa Janjic
Davor Matota / Hanza Media
Nataša Janjić biciklom je stigla u Kerempuh, 02. lipanj 2017

U ležernoj haljinici, grilonkama, zelenoj parki i gležnjačama metalik boje provezla se zagrebačkom Ilicom ne skidajući osmijeh s lica. Lijepa glumica nedavno je obznanila da je u novoj ljubavnoj vezi, pa je za njezin osmijeh zasigurno zaslužan i novi odabranik njenog srca, 40-godišnji dizajner i akademski slikar iz Dubrovnika Pero Mrnarević.

Spica / Zagreb 21.09.2017. / foto: Maja Jurovic / Natasa Janjic
Maja Jurović / Hanza Media
Spica / Zagreb 21.09.2017. / foto: Maja Jurovic / Natasa Janjic
Maja Jurović / Hanza Media
Nataša se jedva čeka vratiti starom i opuštenom ritmu...

Pippa Middleton, pak, vozi se londonskim ulicama. Zgodna sestra Kate Middleton za razliku od vojvotkinje može si to priuštiti, pa se često gradom kreće svojim omiljenim prijevoznim sredstvom.

*EXCLUSIVE* London, UNITED KINGDOM  - *PICTURES TAKEN ON THE 7TH SEPTEMBER 2017*

Casual looking Pippa Matthews (Middleton) cycling on a shopping expedition in London. It looked like Pippa needs to check her front tyre as the bike seems to appear to have a flat tyre!

Pictured: Pippa Matthews

BACKGRID UK 12 SEPTEMBER 2017 

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 349118758, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos
Pippa Middleton s novom frizurom na londonskim ulicama, rujan 2017.

Ovog puta njezin je izgled odgovarao ‘otmjenijoj vožnji’ - ispod kratkog sivog kariranog kaputića s volanima provirivala je kratka crna suknjica koju je 34-godišnjakinja kombinirala s crnim grilonkama i jednostavnim niskim gležnjačama u istoj boji.

*EXCLUSIVE* London, UNITED KINGDOM  - Little is seen these days of Pippa. It seems she has gone underground and has kept a low profile for the last few months and never ventures to the gym anymore.

Pippa has retreated even further into her private life with her husband who is never seen in public.

After it was announced that Kate was expecting her third child rumours went into overdrive of Pippa's pregnancy.

Pics taken:  01/11/2017

Pictured: Pippa Middleton

BACKGRID UK 9 NOVEMBER 2017 

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 354989611, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos
Pippa Middleton, studeni 2017, London

Pippa se u svibnju ove godine udala za menadžera Jamesa Matthewsa (40). Nakon luksuznog medenog mjeseca, ali i lipanjskog gostovanja na vjenčanju Jönsa Bartholdsona i Anne Ridderstad u Švedskoj, Pippu se rijetko vidi na društvenim događanjima. I dok ju fotografi ipak susreću na londonskim ulicama u vožnji biciklom i obavljanju svakodnevnih poslova, njezin se suprug u javnosti gotovo uopće ne pojavljuje.

2017-06-10 Party after the wedding between Jöns Bartholdson and Anna Ridderstad held at Villa Pauli. Pictured: Pippa Middleton and James Matthews. COPYRIGHT STELLA PICTURES, Image: 336153833, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Stella Pictures - daily
Profimedia, Stella Pictures - da
Pippa Middleton i James Matthews na vjenčanju Jönsa Bartholdsona i Anne Ridderstad u Švedskoj, lipanj 2017

Vjerni pratitelji i obožavatelji britanske kraljevske obitelji Kateinu su sestru prihvatili od prvog dana, pa je interes za njom velik gotovo kao i za samu vojvotkinju. Tako se u britanskim medijima prije nekoliko tjedana počelo šuškati i o Pippinoj trudnoći, a kao jedan od “znakova” naveli su njezin prestanak vježbanja u lokalnoj sportskoj dvorani. Ipak, zbog treće trudnoće Kate Middleton detalji oko njezine sestre pali su u drugi plan, pa su i spomenuta šuškanja naglo utihnula.

Linker
17. travanj 2024 18:20