Profimedia
Profimedia

Predivna gesta

Pirat mekog srca: Johnny Depp razveselio djecu najljepšim božićnim poklonom

  • 29.12.2018. u 15:32

  • Autor:
    • Gloria.hr

Kao što je već napravio nekoliko puta, glumac Johnny Depp navukao je svoj piratski kostim i krenuo u Pariz kako bi mališanima oboljelima od raka uljepšao blagdanske dane koje moraju provesti u bolnici.

Johnny Depp, kojeg pamtimo kao pirata osebujnog karaktera Jacka Sparrowa, i ove je godine iznenadio svoje mlade obožavatelje.

Čim se pojavio u Institutu Curie u Parizu, gdje se liječe djeca oboljela od raka, sve su oči bile na njemu. Mnogim mališanima pa i medicinskom osoblju izmamio je osmijeh na lice te se fotografirao i popričao sa svima koji su ga dočekali.

Cast member Johnny Depp attends the premiere of the premiere of the motion picture fantasy
Profimedia, UPI

Depp već nekoliko godina uljepšava blagdane bolesnoj djeci obilazeći bolnice u Vancouveru u Kanadi, Londonu i Brisbaneu u Australiji.

"Dar koji je razveselio pacijente, obitelji, medicinsko osobe, liječnike i znanstvenike. Golemo hvala Johnnyju Deppu na njegovu vremenu, utjehi i energiji", napisao je Institut.

Inače, Disney planira snimiti šesti nastavak Pirata s Kariba, ali Deppa, kojeg je ta uloga obilježila za čitav život, neće se pojaviti u filmu kao Jack Sparrow.