Profimedia
NESRETNA VOŽNJA

Pjevač Ed Sheeran doživio prometnu nesreću

Mladi glazbenik na ulicama Londona često se može vidjeti u vožnji biciklom, a jedna takva vožnja na njegovoj uobičajenoj ruti danas je zamalo bila kobna.

Strani mediji prenose kako je planetarno popularan glazbenik u bolnici završio nakon što ga je s njegovog bicikla oborio jureći automobil. Srećom, posljedica nesreća samo je lom ruke, no ona u pjevačevu slučaju znači moguće otkazivanje nadolazećih nastupa. Naime, Sheeran je idućeg tjedna trebao započeti turneju u Aziji, no njegovo trenutno zdravstveno stanje planirane koncerte dovodi u pitanje.

Obožavatelji su se donekle utješili objavom koju je pjevač neposredno nakon nesreće objavio na svom Instagram profilu, a u kojoj stoji:

- Doživio sam prometnu nesreću dok sam vozio bicikl i trenutačno čekam savjet liječnika. O onome što će mi reći ovise i neki datumi mojih najavljenih koncerata. O tome hoće li biti promjena na vrijeme ću vas obavijestiti. Ed x.

Pjevač je uz poruku postavio i fotografiju na kojoj je vidljivo da mu je desna ruka u gipsu, a upravo njome se koristi svirajući gitaru. Obožavatelji mu tijekom cijeloga dana pružaju podršku i vjeruju u brz oporavak i povratak pozornici.

Linker
19. travanj 2024 01:04