Profimedia, AKM-GSI
Teški dani

Pjevačica iskreno: 'Da bih ozdravila, iz života sam morala izbaciti mnogo ljudi'

Sve dok se nije povukla u samoću, daleko od posla, mobitela, pa čak i prijatelja, nije mogla uvidjeti gdje leži bit problema koji su je odveli u bolest

Američka pjevačica i glumica meksičkog porijekla, Selena Gomez, danas ima 25 godina. Imala je 21 kad se počela razboljevati i 23 kad se prvi put povukla iz javnosti, i to ne, kako se mislilo, zbog problema s prijašnjim dečkom Justinom Bieberom, a niti zbog trudnoće. Bolovala je, naime, od autoimune bolesti lupus te je čak morala na kemoterapiju.

Kod ove bolesti imunološki sistem postaje hiperaktivan i napada zdravo tkivo. Za to danas postoje tretmani i lijekovi, i Seleni je bilo bolje, no o svojim psihičkim ranama i načinima na koje se nosila i još se nosi s njima, govori već više od godinu dana. Sama bolest izazvala je kod nje i anksioznost, napadaje panike i depresiju, koje sada drži pod kontrolom. Bolest je pripisala teretu slave jer su joj godinama govorili što mora odjenuti, što mora jesti i kako se mora ponašati, te se na kraju, priznala je sama, sva pogubila. Bila je, govorila je, pod neizdrživim pritiskom.

Pozornost javnosti ovih je dana privukla njezina ispovijest za magazin Business of fashion, gdje je otkrila još jednu veliku životnu promjenu na putu prema ozdravljenju, a to je - prekinula je veze s prijateljima, čak i dobrim.

'Ono smo s kim se okružimo - 100 posto!', rekla je i naglasila: 'Ako smo okruženi ljudima koji psihičku bolest smatraju glupošću, koji misle da je to smiješno, koji ti govore samo površno 'Ma ne budi lud', i 'Dobro si!', a ti se tako ne osjećaš, možda je to trenutak kad treba preispitati taj odnos, i, ako treba, prekinuti ga za vlastito dobro. Ja sam to učinila. Da bih se osjećala sigurnom i zdravom i da bih osjećala da imam pravu podršku, morala sam izgubiti mnogo ljudi s kojima sam se družila', rekla je Selena i dodala: 'Samački je put ka ozdravljenju'. Danas je u sretnoj vezi s kanadskim glazbenikom The Weekndom s kojim je ovih dana uselila u zajednički stan.

Selena Gomez and The Weeknd enjoy a stroll together in the West Village in NYC.
<P>
Pictured: Selena Gomez and The Weeknd
<B>Ref: SPL1567695  040917  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News
Selena Gomez s dečkom The Weekndom

Linker
23. travanj 2024 10:13