Instagram
SPOJIO IH SUSHI

Pjevačica je napokon sretna: 'Zbog tebe sam postala bolja osoba'

35-godišnja pjevačica Britney Spears objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj ponosno pokazuje svoje isklesano tijelo dok pozira uz dečka Sama kojemu je poručila da je nadahnjuje da bude bolja osoba

Britney Spears nikada nije bila u boljoj formi. Za to je zaslužan njezin 13 godina mlađi dečko, glumac i fitness model Sam Asghari s kojim je, pohvalila se, 365 dana u sedmom nebu. Romantični par ponosno pokazuje svoja isklesana tijela pored slapa, a Britney je osim čestitke za godinu dana veze svom dečku Samu, poručila da ju je nadahnuo da bude bolja osoba. 'Zbog tebe sam najsretnija djevojka na svijetu. Svakodnevno me inspiriraš da budem bolja osoba i to me čini da se osjećam kao najsretnija djevojka na svijetu!', napisala je Britney koja je dugi niz godina vodila borbu s kilogramima, no sada ima uz sebe ima osobu koja je dodatno motivira na vježbanje.

Par se upoznao na setu dok su snimali glazbeni video za pjesmu "Slumber Party", a službeno su počeli hodati nekoliko mjeseci kasnije.

Pjevačica hit pjesme "Toxic" podijelila je dojmove s provog susreta. 'Mislim da smo bili na snimanju. Dok smo čekali novu scenu, sjedili smo zajedno 20 minuta i bili , na neki način, prisiljeni da razgovaramo'. Tu je sve počelo. On je znao tko sam ja, a ja pojma nisam imala tko je on. Razgovarali smo o sushiju i stvarima koje volimo. Rekla sam da bi mogli to učiniti' i on je rekao 'Ok, dat ću ti svoj broj kada se ovo završi'. To sam i učinila', rekla je Britney koja je učinila prvi korak.

Sam je također blizak s njezinim sinovima - Seanom Prestonom (12) i Jaydenom Jamesom (11) koje ima s bivšim suprugom Kevinom Federlineom.

So much fun at this beautiful place

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Linker
19. travanj 2024 02:49