Getty Images
malo bi tko to izdržao

Pjevačica otvoreno priznala: 'Ova odluka koja se tiče djece je nešto najteže što sam napravila u životu'

Pjevačica Pink donijela je ne baš uobičajenu odluku - na turneju je odlučila povesti svoju djecu, sedmogodišnjakinju i dvogodišnjaka. No, ne krije da u ovih godinu dana turneje imaju uspona i padova.

Američka pjevačica Pink je na svjetskoj turneji 'Beautiful Trauma' koju je započela još u ožujku prošle godine u Phoenixu. S njom putuju djeca i suprug i pokušavaju što više vremena provoditi zajedno. 'Najmanje dvaput tjedno tijekom turneje svi zajedno zatvorimo vrata vanjskog svijeta i zajedno večeramo. Kao što možete vidjeti, Jameson osjeća neopisivu radost', napisala je pjevačica Pink ina svom Instagram profilu pokraj fotografije na kojoj cijela obitelj radosno sjedi za stolom i jede tacos. Uz pjevačisu su tako dvogodišnji James, sedmogodišnja Willow, te suprug Carey Hart.

Dvostruka dobitnica nagrade Grammy, pravog imena Alecia Beth Moore, s Careyem je u braku od 2006. godine i uživa svu moguću podršku supruga koji je prati i brine o djeci kad god to prilike zahtijevaju. A zahtijevaju često s obzirom na prirodu njezinog posla.

Posljednji nastup Pink je imala u četvrtak u Kolumbiji, u Colonial Life Areni gdje se na pozornici zahvalila organizatorima što su njezinoj djeci omogućili veliku prostoriju za igru, s balonima u obliku slova 'Funhouse', što je ujedno i naziv jedne od njezinih pjesama. Nedavno je otvoreno govorila i da je odluka da povede djecu na turneju jedna od najtežih stvari koje je ikad u životu napravila.

'Sretna sam što sam ih odlučila povesti, ali to je veliki dvosjekli mač. Iscrpljujuće je, doista je to najteže što sam u životu napravila, ali sam ipak jako sretna što su uz mene i što ih mogu ukomponirati u svoj život', rekla je pjevačica.

Obitelj se vraća u SAD gdje Pink nastavlja turneju, potom slijedi Kanada, da bi naposljetku u lipnju imala nastupe u Irskoj i Engleskoj.

INGLEWOOD, CA - AUGUST 27:  (L-R) Carey Hart (back), Willow Sage Hart, and Pink attend the 2017 MTV Video Music Awards at The Forum on August 27, 2017 in Inglewood, California.  (Photo by Phillip Faraone/Getty Images)
Getty Images

INGLEWOOD, CA - AUGUST 27:  (L-R) Pink, Willow Sage Hart and Carey Hart attend the 2017 MTV Video Music Awards at The Forum on August 27, 2017 in Inglewood, California.  (Photo by Christopher Polk/Getty Images)
Getty Images

NEW YORK, NY - JANUARY 28: Carey Hart and recording artist Pink (R) attend the 60th Annual GRAMMY Awards at Madison Square Garden on January 28, 2018 in New York City.  (Photo by Christopher Polk/Getty Images for NARAS)
Getty Images for NARAS

American singer-songwriter Pink is honored with a star on The Hollywood Walk of Fame on February 5, 2019 in Hollywood, California.
05 Feb 2019, Image: 412224004, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Pink je u veljači dobila zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih

Linker
03. travanj 2024 00:19