gdje li je njima kraj

Pjevačica slavi 40 godina braka, njezino priznanje je prava rijetkost: 'Suprug mi je bio prvi i jedini'

Kubansko-američka pjevačica Gloria Estefan ima 61 godinu, a iza nje je 40 godina braka. U najnovijem intervjuu osvrnula se na svoj bračni život te priznala da je Emilio Estefan jedini muškarac s kojim je ljubovala u životu.

Kubansko-američka pjevačica Gloria Estefan ima 61 godinu, a iza nje je 40 godina braka. U najnovijem intervjuu osvrnula se na svoj bračni život te priznala da je Emilio Estefan jedini muškarac s kojim je ljubovala u životu.

'Četrdeset smo godina u braku i bio je prvi i jedini muškarac u mom životu, rekla sam mu da je odradio vraški dobar posao. Nisam tražila muškarca za udaju, jednostavno smo se zaljubili. Niti jedno od nas nije se usudilo ni pomisliti na drugoga u tom kontekstu, a kamoli se predati dodirima, nismo čak ni htjeli da nas itko povezuje kao par da ne pomiješamo privatno i poslovno. No, bilo je jednostavno neizbježno', rekla je Gloria Estefan za Daily Mirror.

'Dvije smo godine bili u vezi, samo nam je toliko trebalo da se poželimo uzeti zauvijek. I bilo je to doista dugo i prekrasno životno putovanje', dodala je Estefan koja i danas obožava supruga za kojeg se udala 1998. godine. Imaju dvoje djece - najprije su 1980. dobili sina Nayiba (38), a čak 14 godina kasnije rodila im se i kći Emily Marie (24).

Kao ključ sretnog braka, Gloria ističe njihove - različitosti. 'Jako smo različiti pa smo jedno drugom protuteža. No složni smo u stvarima koje su doista važne, kao što su prioriteti - tu je uvijek za oboje na prvome mjestu obitelj, kao i vrijednosti i moral. Tu smo na istoj stranici', govori.

SUNRISE, FL - DECEMBER 18: Gloria Estefan,  Emily Estefan and Emilio Estefan attend the Y100's Jingle Ball 2016 - PRE SHOW at BB&T Center on December 18, 2016 in Sunrise, Florida.  (Photo by Sergi Alexander/Getty Images for iHeart)
Gloria Estefan, Emily Estefan i Emilio Estefan

Godine 1989. doživjela je stravičnu nesreću, u kojoj joj je stradala kralježnica. Tada se u njezin autobus kojim je putovala na turneji, uslijed snježne oluje, zaletio kamion s 18 kotača. Gloria vjeruje da ih je to traumatično razdoblje još više zbližilo. 'Zajedno smo rasli, osobito nakon moje nesreće. Takve vas stvari mogu rastaviti, no nas su zacementirale', rekla je.

Ni u šezdesetima ne misli usporiti. 'Brojka 61 nije zabavna i svatko tko kaže suprotno, laže. Ali, ja se osjećam kao da imam 18. Imam bezgranično puno energije. Kad jednom postane jasno da vam je preostalo manje života nego što se ga već preživjeli, postaje vam i važno da uživate u svakom trenutku i radite ono što vas usrećuje', poručila je za kraj.

Linker
26. travanj 2024 10:16