Lily Allen i suprug Sam Cooper
 Profimedia, UPPA News
brutalno iskrena

Pjevačica šokirala priznanjem: 'Varala sam supruga, izgubila brak, kuću i glavu'

Ispovijest pjevačice u najnovijem intervjuu mnoge je ostavila bez teksta, no teško ju je osuditi nakon što je ispričala s kakvim se demonima borila kad joj je život krenuo nizbrdo i to samo zato, kako kaže, jer nije znala sama odrasti, a nije bilo nikoga da joj pomogne.

Prošlo je više od deset godina otkako je britanska pop zvijezda Lily Allen svijet raspametila prvim albumom 'Allright, still' i singlom 'Smile'. Preselila je u SAD i postala megazvijezda. U godinama koje su uslijedile, a bila je u ranim dvadesetima, bilo je turbulencija, a potom su krenuli problemi s vizom jer je na ispitivanju za produženje iskreno rekla da je uzimala droge. 'Godinu dana sam davala urin na američkoj ambasadi da dokažem da sam čista', rekla je u intervjuu za Vulture.

No, onda se dogodila ljubav, i djeca, i došli novi problemi. U svom najnovijem albumu 'No shame', prvom nakon katastrofalnog 'Sheezus' kojeg je izdala 2014, progovorila je o problemima u braku, grižnji savjesti jer se smatrala lošom majkom, te o problemima s kokainom, alkoholom i - muškarcima.

Lily Allen stops at the Apple Store on Regent Street in London to purchase a brand new MacBook.  The singer then stopped at UKAI sushi restaurant to pick up her take away dinner.   
     October 27, 2008
Job:   81027L7  London, England, Image: 27835175, License: Rights-managed, Restrictions: 004, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Bauer Griffin
Profimedia, Bauer Griffin

Nakon što je imala jedan pobačaj, Lilly je sa suprugom, slikarom Samom Cooperom za kojeg se udala 2011. godine, dobila dvoje djece, jedno za drugim. Tada joj se, ispričala je, počela događati teška kriza identiteta. Bila je stalno kod kuće, a u mislima joj je bilo da će se morati vratiti u showbizz svijet i zarađivati za život.

'Imala sam 88 kilograma i morala sam skinuti svu tu kilažu viška. Nisam jela, nisam spavala. Uvijek sam imala kontrolu nad svojim imidžem, a sada sam bila mama u papučama i kućnom ogrtaču dvije godine zaredom. Onda sam 2013. dobila poziv od izdavačke kuće da se moram vratiti, pa sam unajmila tim ljudi da me uređuju - kosu, nokte, šminku... osjećala sam se kao Alisa u zemlji čudesa. Pitala sam se tko sam, što je sve ovo, kakve su to pjesme, zašto nisam pokraj svoje djece, uh, gdje je votka?', rekla je 33-godišnjakinja.

Splash

'Izgubila sam osjećaj za sebe, identitet. Bila sam loša majka. Bila sam loša u svom poslu. Probudila bih se autobusu s kojim smo išli na turneju usred Vinsconsina i bila užasno mamurna. Varala sam supruga. Sve što sam željela bilo je biti sa svojom djecom. Nisam čak ni zarađivala', priznala je Lily.

Morala je dotaknuti dno da se vrati na pravi put. 'Izgubila sam brak, kuću, glavu', rekla je. Osjećala sam se izoliranom, izgubila sam sve prijatelje. Nisam imala s kim razgovarati. Bila sam prepuštena samoj sebi', rekla je nadalje.

11.JUNE.2015  - LONDON  - UK

*** EXCLUSIVE ALL ROUND PICTURES ***

BRITISH POP STAR LILY ALLEN IS SPOTTED WITH HER HUSBAND SAM COOPER IN WHAT HAS BECOME A RARE OUTING FOR THE COUPLE WITH LILY BEING BASED IN LOS ANGELES OF LATE FOR WORK!, Image: 249284344, License: Rights-managed, Restrictions: EXCLUSIVE ALL ROUND PICTURES -  PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION***UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE CALL 0208 344 2007, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Od supruga se razvela 2015. godine. 'Krivim sebe, ali bih voljela da se moj suprug više potrudio. Mislim da me moj suprug mogao zaštititi, ali nije, znam da to nije baš feministički pogled, ali ja to tako vidim', rekla je. 'Velik sam cura bila, trebala sam biti sposobna brinuti o sebi. A nisam mogla', govori i priznaje da je životnu bol liječila kokainom, alkoholom, seksom, Twitterom na kojem je često komentirala društvenu zbilju.

Svih se tih demona, kaže 33-godišnjakinja, nije još sasvim riješila, ali danas je - dobro. No, život nije ravna crta, pa je prije dva mjeseca izjavila i je bila seksualno zlostavljana te pokrenula tužbu protiv zasad nepoznatog muškarca.

AFP/Cropix

Linker
20. travanj 2024 11:01