Marijana Batinić / Privatne fotografije
Zadnji tjedni trudnoće

Plišani 'overdose': Marijana Batinić u pripremama za dolazak bebe ima najslađeg pomagača

Poznatu voditeljicu još malo dijeli od rođenja druge kćeri pa se sva posvetila uređenju njezine sobe. Kako je otkrila, manijakalno čisti kuću i imala potrebu nabaviti baš sve što joj padne pod ruku.

Poznatu voditeljicu još malo dijeli od rođenja druge kćeri pa se sva posvetila uređenju njezine sobe. Kako je otkrila, manijakalno čisti kuću i imala potrebu nabaviti baš sve što joj padne pod ruku.

Jedna od mnogima omiljenih voditeljica Marijana Batinić u slatkom je iščekivanju drugog djeteta - djevojčice koja bi trebala uskoro stići na svijet. Kao i svaka majka, Marijana je uzbuđena zbog prinove te posljednje mjesece prije dolaska kćerkice iskorištava za uređenje njezine spavaće sobe.

Krevetić je već sastavljen, baš kao i ormar, a Marijana se na Instagramu pohvalila i najnovijim šopingom. "Nisam mogla odolit, nisu skupi", rekla je voditeljica u videu na Instagram storyju dok je imala pune ruke simpatičnih "plišanaca" u obliku mjeseca, zvijezde, oblaka i pijetla.

Svoj ulov također je objavila i na feedu opisavši fotku s "plišani overdose" i postavila pitanje drugim majkama: "Jeste li i vi u zadnjim tjednima trudnoće manijakalno čistile kuću i imale potrebu nabaviti SVE što vam je pred očima?".

Dok su neke od njih uživale do samog poroda, ne opterećujući se stvarima, druge su priznale da su u "istom sosu" kao i Marijana.

Najslađa pomagačica

Biti majka nije lako, zato je važno pored sebe imati nekoga na koga se možete osloniti. Marijanina desna ruka je njezina kći Ena koja joj pomaže u uređivanju sobe za svoju sestricu. Koliko god bila od pomoći, Marijana je nedavno otkrila da je Ena čak i malo u strahu zbog dolaska malene.

"Ena je već počela pokazivati sitne znakove bojazni za svoj tron. Posebno je posljednjih dana nježna prema meni. Svaki dan mi crta nas dvije u raznim situacijama, a čim u šetnji vidi cvijet, trči ga ubrati za mamu. Proračunato čuva svoj položaj", našalila se Marijana.

Prije nekoliko dana dala je naslutiti i kako će se zvati druga kći. Ako je suditi prema fotografiji na Instagramu, mogla bi imati 'cvjetno ime' poput Violete, Roze, Olive ili pak Cvite.

Čitajte i:

Voditeljica otkrila čuvanu tajnu? Odabrano je ime za prinovu, možete li pogoditi koje?

Zgodna trudnica pozirala u kupaćem kostimu i otkrila svoje raspoloženje: 'Samo što ne grizem'

Marijana Batinić oprostila se od gledatelja: Otkrila nam je što planira u narednim mjesecima

Nataša Janjić pohvalila se razuzdanim noćnim životom, a na to je reagirala i Marijana Batinić

Napokon je sve po njenom: Poznato TV lice zadovoljno se gleda u zrcalo, a oprašta se od štikli

Linker
26. travanj 2024 07:03