X17online.com
opet velika novost

Pola godine nakon rođenja kćeri, slavni par ima nove sretne vijesti

Pratitelji glumice Hillary Duff na Instagramu, a ima ih gotovo 12 milijuna, ostali su ugodno iznenađeni novom fotografijom koju je objavila i uz koju nisu trebale nikakve riječi objašnjenja...

Velika privatna sreća prati glumicu Hillary Duff (31) - ona i njezin partner, pjevač Matthew Koma (31), u listopadu prošle godine postali su ponosni roditelji djevojčice Banks Violet, a sada imaju najljepšu novost - svoju malu zajednicu žele okruniti brakom.

Otkrio je to golem prsten na ruci uspješne holivudske glumice rođene u Houstonu, koji je pokazala uz osmijeh, širok da širi ne može biti! Na drugoj fotografiji također pokazuje prsten, ali par više ne gleda u fotoobjektiv, već je pao poljubac.

'Pitao me želim li biti njegova žena...', napisala je Duff ispod fotografije, tek da ne bi bilo zabune... Hillary i Matthew zajedno su od 2017. godine, a ona iz prošlog braka s hokejašem Mikeom Comriejem (38) ima i sedmogodišnjeg sina Lucu.

Čestitke sretnom paru pristižu sa svih strana, trinaest tisuća ljudi poželjelo im je sve najljepše u svega nekoliko sati nakon objave.

View this post on Instagram

He asked me to be his wife♥️

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Linker
25. travanj 2024 17:01