Paul Marriott / SplashNews.com
stao je na očevu stranu

Polubrat Meghan Markle napada: "Kažu da krv nije voda, no možda plava krv sad teče njezinim žilama"

Obitelj Meghan Markle prije više se mjeseci okomila na vojvotkinju, a sad se u obiteljsku dramu upleo i njezin polubrat s očeve strane, koji tvrdi da mu se slama srce zbog njezinog nezahvalnog i okrutnog ponašanja.

Iz Amerike stižu novi verbalni napadi upućeni novoj britanskoj vojvotkinji Meghan Markle.

Samo nekoliko mjeseci nakon vjenčanja za princa Harryja, bivšoj glumici koja je oduševila publiku u seriji "Suits", obitelj s očeve strane ne prestaje zagorčavati život.

Njezin nećak navodno je nazvao 'tvrtku za prodaju kanabisa' njezinim imenom, a njezina je polusestra Samantha najavila da će izdati memoare putem kojih će svijet doznati sve o supruzi princa Harryja, zbog čega je dobila i ponudu da nastupi u novoj sezoni Celebrity Big Brothera.

Teško je izbrojati teške riječi koje je u smjeru kraljevske obitelji i vlastite kćeri uputio Thomas Markle, otac nesretne vojvotkinje koji se nije pojavio na kraljevskom vjenčanju.

U jednom od najšokantnijih intervjua, Thomas je izjavio da se prije vjenčanja čuo s Meghan i Harryjem putem telefona te da im je nakon svađe rekao kako je siguran da bi voljeli da je mrtav.

Mark Kreusch / Splash News
Otac Meghan Markle

U cijelu se priču sad upleo i Meghanin 52-godišnji polubrat Thomas Markle Jr. koji je stao u obranu oca.

"Tata je cijeli život stavljao Meghan na prvo mjesto, ispred sestre i mene, i ako je istina ono što govori, ona zlorabi njegovu ljubav. To je sebično, čak okrutno. Dao joj je sve, a ona uzvraća tako da mu nanosi bol", izjavio je.

"Kažu da krv nije voda, no možda plava krv sad teče njezinim venama. Slama mi se srce kad vidim kako je razorila našu obitelj. Svi koji bi vidjeli mog tatu i Meghan kad je odrastala znali su da su bili nerazdvojni. Sada se čini kao da više nikad neće prozboriti ni riječi", dodao je Thomas Markle Jr.

52-godišnji Thomas već se našao u medijima u siječnju 2017. godine, kad je završio u zatvoru zbog pijane svađe s djevojkom kojoj je navodno prijetio pištoljem. Na vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja nije bio pozvan.

**STRICTLY NO WEB** Megan Markle's half brother Thomas Markle arrested on weapons-related charges. The window fitter was detained following an alleged drunken argument with a woman at his house in Grants Pass, Oregon, on the night of January 12, 2017. According to cops, Mr. Markle grabbed a gun and pressed it to the woman's head in a bid to get her to leave the house. He has been charged with menacing, pointing a firearm at another person and unlawful use of a weapon. He was released on bail the following day. Markle's father, Thomas Markle Sr., is also Meghan's father.

Pictured: 
Ref: SPL1422447 150117 NON-EXCLUSIVE
Picture by: SplashNews.com

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
Sydney: +61 02 9240 7700
photodesk@splashnews.com

World Rights, No United Kingdom Rights
SplashNews.com

Linker
15. travanj 2024 11:32