Nina Kaić Madić i suprug Vjenceslav Madić
čestitke se nižu

Ponosni otac odmah se pohvalio: Dvije djevojčice stigle u obitelj poznatog domaćeg para

Glumica Nina Kaić Madić (37), dugogodišnja članica zagrebačkog kazališta Komedija, na svijet je donijela dvije djevojčice, a izvan sebe od sreće su otac blizanki Vjenceslav Madić, jedan od naših najpoznatijih koktel majstora, i njihov maleni brat, sinčić para Kristan.

U zagrebačkoj bolnici Svet Duh poznata glumica porijeklom iz Pule, Nina Kaić Madić, rodila je blizanke. Pohvalio se time javno ponosni otac, koktel majstor Vjenceslav Madić, u petak već u prijepodnevnim satima. Sav ushićen, na svom je Facebooku napisao: 'Što reći na prvu nego sreća najveća, bravo i hvala mama Nina Kaić Madić, dočekali smo dvije curice, koje su zdrave i sve je dobro prošlo', nije krio radost što je porođaj prošao u najboljem redu.

premiejra Legenda o svetom Muhli / Komedija / Zagreb 09.02.2019. / foto. Davor Matota / Nina Kaic Madic

Nije zaboravio reći ni koliko dolazak dviju beba na svijet znači malenom Kristanu, prvom djetetu para koji se rodio 2013. godine, a Nina ga je na svijet donijela u istom rodilištu kao i blizanke. 'I sada je Kristan dobio sekice... to će biti najdivnije i najveće iskustvo za sve nas', napisao je ushićen otac Vjenceslav.

premijera Pinocchio / ZKL - Zagrebacko kazaliste lutaka / Zagreb 12.10.2018. / foto Maja Jurovic / Nina Kaic Madic i sin Kristan
Nina Kaic Madic i sin Kristan

Nina Kaić Madić rođena je u Puli gdje se još u osnovnoj školi zaljubila u glumu, a u Zagreb je preselila nakon što je 2006. godine diplomirala na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. U veljači 2008. godine dobila je stalan posao u gradskom kazalištu Komedija. Glumila je u predstavama i u drugim kazalištima, a u Komediji smo je mogli vidjeti u impresivno velikom broju predstava: Svoga tela gospodar, Briljantin, Sluga dvaju gospodara, Mjuzikl Dundo Maroje 008, Crna komedija, Dobri vojak Švejk, Čisto ludilo, Broadway u Komediji – Inventura, Čisto ludilo, Mala kavana, Spli’ski akvarel, Mamma Mia!, Bljesak zlatnog zuba, Vanja i Sonja i Maša i Picko, Gospođica iz Maxima, Byron, Talijanski slamnati šešir, Revizor i Faraon iz Ilice je mrtav.

premijera Revizor / kazaliste Komedija / Zagreb 20.10.2017. / foto: Maja Jurovic / Nina Kaic Madic i suprug Vjenceslav Madic i majka Gordana Jeromela Kaic
Nina Kaic Madic i suprug Vjenceslav Madic te majka Gordana

Linker
19. travanj 2024 13:13