Davor Matota
LJUBAV JE NA ŠPICI

Popularni glumac uz svoju Tijanu na špici nije nimalo nalik liku iz serije: 'Taj tip me baš nervira'

Vladimir Posavec Tušek jedno je od glavnih imena glumačke postave nove domaće dramske serije 'Drugo ime ljubavi', a kada nije na snimanju šarmantni glumac posvećen je partnerici Tijani.

Idiličan jesenski dan glumac Vladimir Posavec Tušek i njegova djevojka Tijana Čvorak iskoristili su za opušteno ispijanje kave. Modno usklađeni par prošetao je užim centrom Zagreba, a njihove modne kombinacije izgledale su kao da su došli sa snimanja modnog editorijala. Glumcu je, rekao je, kava jako bitna u životu, uvijek pije espresso, uz to važno mu je i more i - palačinke s marmeladom.

45-godišnji glumac već pet godina je rastavljen od glumice Jelene s kojom je 2010. dobio i sina. Popularni glumac zamijenio je svojedobno beogradsku adresu onom splitskom, radio je u kazalištu u Dubrovniku, ali i u Osijeku i Varaždinu, dok je sada zauzet sa snimanjem popularne serije. Ipak, uvijek nađe vremena za svoju tamnokosu djevojku koja je završila likovnu akademiju, smjer vizualne komunikacije te je poznata grafička dizajnerica.

Spica / Zageb 14.11.2019. / foto: Davor Matota / Vladimir Posavec Tusek i djevojka Tijana Cvorak
Davor Matota

Njegov lik Karlo iz serije "Drugo ime ljubavi", rekao je glumac, jako se razlikuje od njega privatno. Karlo je poduzetnik, dobrodržeći gospodin, naočit, poželjan, s puno kupljenog stila, ali i urođenog šarma. Ambiciozan, maliciozan, pohlepan tip koji mora dobiti sve što poželi i ne bira načine kojima dolazi do cilja. Iza obrazovanja i uglađene vanjštine krije se egoist bez moralnih skrupula. Galantan je dok udvara, a žene doživljava kao trofeje.

"Baš sam rekao neki dan kako me ovaj tip nervira", našalio se Tušek u prolazu. "Meni takve uloge leže i imam sreću da dobivam različite likove u karijeri. Ovo je zanimljivo i zavodljivo, ali ljudi se mjere po postupcima, a ne po onome što govore.", rekao je glumac.

U seriji "Drugo ime ljubavi" kao Karlo Krpan glumi uz Katarinu Baban koja glumi starletu, glumicu i njegovu nevjenčanu suprugu koja je u stalnoj potrazi za potvrdom i ljubavlju.

Linker
13. travanj 2024 13:33