instagram
SRETAN ROĐENDAN!

Posebna veza Vlahe Arbulića i njegove Luce: Dar za četvrti rođendan sve otkriva

Malena Luce, kći pjevača Vlahe Arbulića i bivše manekenke Tatjane Dragović, danas slavi četvrti rođendan, a na dar je dobila mikrofon i zvučnike što će reći da je obitelj dobila još jednog glazbenika...

U obitelji Arbulić - Dragović prije četiri godine stigla je Luce čije ime na latinskom znači svjetlo. Ono joj savršeno pristaje jer je, čim se rodila, postala centar svijeta i glavni svjetionik, kako ocu Vlahi i majci Tatjani, tako i široj obitelji.

Glazbenik, model i inženjer elektrotehnike i računarstva Vlaho Arbulić, koji se najviše posvetio svojoj glazbenoj karijeri, od prvog je dana sa svojom jedinicom dijelio ljubav prema glazbi. Često joj je pjevao uspavanke uz gitaru pa ne čudi da je pokraj njega i Luce krenula istim putem. Da kreće očevim koracima dokaz je i veliko iznenađenje za četvrti rođendan: svoj glazbeni talent od danas će vježbati uz mikrofon i zvučnike, a sigurno će s ocem otpjevati i koji duet.

Spica / Zagreb 07.09.2018. / foto: Davor Matota / Vlaho Arbulic i kcer Luce
Davor Matota

Tatu Vlahu i malenu Luce često znamo sresti na zagrebačkoj špici. Vrijeme koje provode zajedno u šetnji i priči obožavaju, a Vlaho uvijek rado ističe koliko je ponosan na svoju malenu princezu.

Spica / Zagreb 26.03.2018. / foto: Davor Matota / Vlaho Arbulic i kcer Luce
Davor Matota
Vlaho Arbulić i kći Luce na zagrebačkoj špici

Spica / Zagreb 07.09.2018. / foto: Davor Matota / Vlaho Arbulic i kcer Luce
Davor Matota
Vlaho Arbulić i kći Luce

'Luce je jako bistra i svestrana, iznimno hiperaktivna što se zna manifestirati i kroz društveno neprihvatljivo ponašanje, ali i topla i empatična. To mi se najviše sviđa kod nje. Kako odrasta sve više sam joj prijatelj. Sve mi je apsurdnije postavljati se iznad nje i pametovati kako ja mislim da nešto mora biti, a sve ljepše i korisnije čučnuti kraj nje, biti u njenoj razini i voditi pravi dijalog' - ispričao nam je nedavno ponosni otac koji je Luce dobio s 24 godine.

Zagreb, 130418.
Zrinjevac, Ministarstvo vanjskih poslova.
Vlaho Arbulic koji sa Tatjanom Dragovic ima kcerkicu  parkirao je svoj motor na Zrinjevcu kod Ministarstva vanjskih poslova.
Na fotografiji: Vlaho Arbulic.
Foto; Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / CROPIX

'Roditeljstvo je teško i lijepo u isti čas. I sto puta teže i sto puta ljepše nego što očekuješ prije nego se dogodi. Teška je organizacija vremena i drugih aspekata života, ali je zato sve ostalo neprocjenjivo lijepo' - kazao je Dubrovčanin koji u odgoju nastoji biti dosljedan i pravedan.

'Tako gradimo odnos unutar nekih postavljenih granica što je dobro i zdravo za oboje', smatra poznati tata.

Linker
11. travanj 2024 18:59