Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia
Konačno!

Poslastica za sve fanove: Spajsice rade na velikom projektu za obilježavanje 25. godišnjice grupe

Najpopularnija ženska glazbena skupina 90-ih planira uzbudljivu proslavu godišnjice. Nažalost, koncert se zbog pandemije neće održati, ali u planu je nešto jednako dobro.

Iako su članice najpopularnije ženske grupe 90-ih Spice Girls razmišljale o ponovnoj turneji, pandemija koronavirusa poremetila im je planove. Ipak, Spajsice su za 25. godišnjicu od osnutka grupe smislile nešto jednako dobro - navodno rade na remakeu videa za legendarnu pjesmu "Wannabe".

Spice Girls Instagram
Spice Girls u devedesetima

Izvor za magazin The Sun otkrio je da su glazbenice imale veliku želju ponovno zajedno zapjevati na turneji 2021., ali vrijeme je neizvjesno.

"Cure se redovito čuju i zajedno smišljaju ideje za veliku obljetnicu. Mel C je predložila nešto vezano uz Wannabe, uključujući ideju da se napravi remake. Postoji mnogo opcija i ništa nije zabranjeno. Fanovima žele prirediti nešto posebno", rekao je izvor.

Naravno, ponovno se postavlja pitanje hoće li Victoria Beckham, koja se odavno otuđila od grupe i nije se priključila prošlogodišnjoj povratničkoj turneji, ipak pristati biti dijelom projekta. Izvor kaže kako za to postoje jako malo šanse, ako ih uopće i ima.

Drama na turneji

Njihova povratnička turneja bila je obilježena dramom. Naime, neki fanovi su se žalili na loše ozvučenje tijekom koncerta u Dublinu pa su neki od njih otišli s koncerta. Ista situacija se ponovila u u Cardiffu pa su njihovi obožavatelji bili jako razočarani.

BGUK_1602307 - Dublin, UNITED KINGDOM  - The Spice Girls performing live in Dublin at the opening night of their Spice World Tour!

Pictured: Emma Bunton

BACKGRID UK 25 MAY 2019, Image: 436789850, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Situacija sa zvukom bila je toliko loša da su mnogi od njih Spajsice tražili povrat novca. Ipak, neki od obožavatelja ipak su pohvalili Emmu Bunton, Geri Horner, Mel B i Mel C za njihov 'magičan' i 'nevjerojatan' nastup.

"Šokirana sam. Zvuče užasno, želim povrat novca. Trebale su slušati što su im rekli u Irskoj", "Prilično rano sam otišao s koncerta u Cardiffu. Jako sam razočarana jer nisam mogla čuti ni riječi. Baš sam se veselila cijelom koncertu, ali sve je izgledalo pomalo jadno", bili su neki od komentara na društvneim mrežama.

Nadamo se samo da će njihov poseban projekt polučiti bolji uspjeh.

Čitajte i:

Mel B prisjetila se skandala koji se dogodio na turneji sa Spice Girls: 'Zamolila me da izađem van'

Nakon što je Victoria popustila: Spice Girls su se ponovo okupile

Na vjenčanje princa Harryja stižu djevojke koje je obožavao u djetinjstvu

Veliki povratak Spajsica na filmska platna: U novom projektu pridružit će im se i Victoria Beckham

Linker
17. travanj 2024 19:25