Profimedia, Zuma Press - News
Ne da se smesti

Posljednje pojavljivanje u javnosti: Meghan Markle suptilno odbrusila dušebrižnicima

Unatoč svim tenzijama koje navodno pogađaju britanski dvor i istupima Thomasa Marklea i Meghanine polusestre Samanthe, čini se da Vojvotkinja od Sussexa sve to stoički podnosi, a to je dokazala i tijekom posjeta staračkom domu u Londonu.

Vojvotkinju od Sussexa u zadnje vrijeme britanski mediji prilično razapinju zbog glasina o tenzijama između nje i njezine šogorice, Kate Middleton. Tome nimalo ne pomažu ni istupi Meghaninog oca Thomasa Marklea i polusestre Samanthe koji su još uvijek povrijeđeni što nisu bili pozvani na kraljevsko vjenčanje.

Iako neki izvori govore da je Meghan jako potresena zbog svih događanja i izjava najbližih članova obitelji te princ Harry ne zna kako pomoći svojoj supruzi, u zadnjem se pojavljivanju u javnosti prije blagdanske pauze na Meghaninom licu mogao zamijetiti samo osmijeh.

18 December 2018.

The Duchess of Sussex will visit the Royal Variety Charity’s residential nursing and care home Brinsworth House, London., Image: 403290965, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

Nakon što je privukla svu pozornost na dodjeli britanskih modnih nagrada na kojoj se pojavila bez pratnje, Meghan je ponovno pokazala svoj trudnički trbuh tijekom posjete staračkom domu Royal Variety Charity u Londonu. U uskoj cvjetnoj haljini brenda Brock Collection i sivom Soia&Kyo kaputu buduća majka je pozdravila štićenike doma i djelovala je vrlo zadovoljno.

Meghan Duchess of Sussex
Meghan Duchess of Sussex visit to Brinsworth House, Twickenham, London, UK - 18 Dec 2018, Image: 403284128, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Na pitanje jedne štićenice o tome kako se osjeća, Meghan je odgovorila prilično šaljivo. "Osjećam se vrlo trudno, ali izvrsno", rekla je i time suptilno poručila dušebrižnicima da je ništa ne može pokolebati pa čak ni ozbiljne optužbe članova njezine obitelji da ih je zapostavila te da je teška i proračunata.

Linker
25. travanj 2024 21:17