Getty Images
Sreća je velika

Postali roditelji drugi put u dvije godine: 'Srca su nam ispunjena, naš sinčić je dobio brata'

Nakon što se u svibnju ove godine pohvalila kako uskoro očekuje prinovu, bivša srpska tenisačica Ana Ivanović dočekala je sretan trenutak. S obožavateljima je na društvenim mrežama podijelila sretnu vijest da je na svijet stigao novi član obitelji.

Bivša srpska tenisačica Ana Ivanović (31) i njezin suprug, njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger (34), na Instagramu su objavili da je njihovo drugo dijete napokon s njima.

"Prštimo od ljubavi i sreće. Naš sinčić je dobio brata", stoji uz fotografiju na kojoj se vidi Anina i Bastianova ruka te ručice njihovih sinova. Bastian je na svom Instagramu podijelio istu fotografiju uz sličan opis: "Srca su nam ispunjena zbog prinove u obitelji. Dobrodošao na svijet, maleni".

Ana je u svibnju ove godine na Instagramu objavila da očekuje još jedno dijete, nakon što je u ožujku prošle godine rodila sina Luku.

'Naša srca će se rasprsnuti od veselja, dolazi još jedan maleni smotuljak u našu obitelj. Dvoje unutar dvije godine', napisala je Ana uz simpatičnu fotografiju četiri para tenisica, od kojih će zadnje, najmanje, uskoro nositi najnoviji član obitelji.

Photo ©2018 53/Lagencia Grosby

EXCLUSIVE former professional tennis player Ana Ivanovic is seen holding her little baby boy in Mallorca on June 5th 2018., Image: 374020947, License: Rights-managed, Restrictions: LAG53_ANA_IVANOVIC_BABY_BOY_MALLORCA_EXC, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Lagencia Grosby
Profimedia, Lagencia Grosby
Ana Ivanović drži bebu u naručju

Bastian i Ana u braku su već tri godine, a vjenčali su se u svibnju 2016. u Veneciji. Nakon udaje, bivša se tenisačica posvetila privatnom životu, a sa suprugom i sinovima živi u Chicagu, gdje Bastian igra u američkom klubu Chicago Fire.

12 lug 2016 - VENICE - ITALY


*** NOT AVAILABLE FOR ITALY ***

Manchester Utd and Germany National team player Bastian Schweinsteiger ties the know with his fiancee' Ana Ivanovic at Venice City Hall. NO ITALY NO GERMANY, Image: 293856159, License: Rights-managed, Restrictions: NOT AVAILABLE FOR ITALY - PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 44 208 344 2007**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Linker
04. travanj 2024 07:48