Srećko Rundić
Zaokret u karijeri

Potpuna transformacija Danijele Martinović za koju je zaslužna - Severina!

Danijela Martinović promijenila je imidž 'slatkice' koji je godinama njegovala. Sada se, zahvaljujući svojoj prijateljici Severini pretvorila u zavodnicu, a u novom izdanju publici se premijerno predstavlja u spotu 'Telefon'

'Pusti telefon, piši tu po srcu mome... Sa tvojih usana i otrov mi je lijek... I ove noći neka bude sve po tvome... k'o da nije bilo oduvijek.'– dio je refrena novog singla 'Telefon' Danijele Martinović, kojim splitska pjevačica najavljuje svoj novi album, ali i veliki zaokret u karijeri.

Produkcijskom timu, zaslužnom za Danijelin novi zvuk i imidž, pridružila se i njena kolegica i dugogodišnja prijateljica – Severina, koja je uvelike doprinijela tome da pjesma 'Telefon', autora Dragana Brajovića Braje, dođe do Danijele, ali i tome da videospot prikaže Danijelu u posve drugačijem izdanju do sada.

Srećko Rundić
Srećko Rundić
Srećko Rundić

'Album će uslijediti, pjesme su spremne. Toliko se novosti dogodilo u mom životu proteklih mjeseci da ne znam odakle bih započela. Kroz karijeru sam se mijenjala i igrala raznim stilovima, ali samo do neke granice jer nisam bila hrabra iskočiti iz svoje zone ugode. Neugodno je boljela samo moja crvena kosa. Svi moji suradnici znaju da sam dosta tvrda po pitanju velikih promjena ali, eto, smekšali me. Cijeli tim ljudi se sastao i napravili smo neku novu mene s kojom sam od prvog trenutka na TI. Uspjelo im je postići pravi ‘woow’ efekt. Kad sam se pogledala u ogledalo rekla sam im: ‘Ovo sam stvarno sve ja?’. A za cijelu promjenu imidža kumovala je isto, upravo Severina', ispričala je Danijela za Jutarnji list.

Srećko Rundić

Linker
11. travanj 2024 13:48