Profimedia, AKM-GSI
EMOTIVNA ISPOVIJEST

Povratak na scenu nakon najtežeg razdoblja: 'Zbog karcinoma četverogodišnjeg sina danas sam neustrašiv'

Kanadski pjevač progovorio je o najtežem razdoblju u životu iz kojeg je izašao jači, s novom perspektivom i neustrašivošću, a nakon borbe njegovog sinčića Noaha s karcinomom, više mu nisu važni glazbeni uspjesi ni kritike - na prvom mjestu mu je zdravlje njegove djece.

Pjevač Michael Bublé (42) proživio je noćnu moru svakog roditelja: njegov sin Noah (4) prošao je kroz tešku borbu s karcinomom, a 18 mjeseci terapija ostavile su traga na cijeloj obitelji.

- Proživio sam pakao. Nikome ne pričam cijelu priču, čak niti prijateljima jer mi je preteško. To je moj dječak. On je superheroj, ali prošli smo pakao. Zapravo, pakao se čini kao sasvim dobro mjesto u usporedbi s onim što smo proživjeli - otkrio je kanadski glazbenik koji sa suprugom Luisanom Lopilato osim četverogodišnjeg Noaha ima i dvogodišnjeg sina Eliasa. S teškom dijagnozom suočili su se krajem 2016. godine, kada je Noah imao samo tri godine, a sada - mjesec dana prije njegovog petog rođendana, Michael je odlučio progovoriti o tome koliko je sve utjecalo na njega.

- Nakon dijagnoze sam mislio kako se nikada neću vratiti glazbi. Obitelj je najvažnija, a na prvom mjestu je zdravlje moje djece - izjavio je Buble koji je 2016. odmah otkazao sve koncerte i karijeru stavio na pauzu kako bi bio uz svojeg sina. Ove subote vratio se koncertom na Dublin's Croke Park stadionu gdje je nastupio pred 80 tisuća ljudi, a do kraja godine bi trebao izdati i novi album.

- Zbog tog iskustva drugačije gledam na život, više se ne bojim. Nova perspektiva vratila mi je onu početnu ljubav prema glazbi, shvatio sam da sve kritike i prodaja albuma uopće nisu važni. Vratit ću se onome za što sam stvoren, vratit ću se svijetu koji treba ljubav, romantiku i smijeh – izjavio je govoreći o novom albumu koji je inspiriran upravo tim, najtežim razdobljem u životu.

Par koji je prošao kroz teško životno razdoblje, sada očekuju sretni dani: u veljači su potvrdili da očekuju treće dijete, a nakon dva sina im stiže – kći.

Profimedia
Sa sinom Noahom u travnju 2015.

Linker
19. travanj 2024 01:19