Momcilo Otašević, Nadia Cvitanović, Nina Erak, Filip Jurčić
 Ranko Šuvar / CROPIX
Akcija!

Povratak omiljene serije: Nakon obiteljske idile s bebama Filip Juričić i Momčilo Otašević su opet na poslu

U razmaku od samo nekoliko dana u kolovozu rodio se Lav, drugi sin Filipa Juričića, a kćerkica Maša je stigla u dom Momčila i Jelene Perčin Otašević. Kolege sa snimanja serije 'Na granici' nakon stanke vraćaju se u radni ritam.

Nakon pauze serije u siječnju na program Nove TV od ponedjeljka, 28. siječnja vraća se popularna domaća dramska serija 'Na granici'. Novi nastavci najgledanije serije donose brojne šaljive trenutke, nova uzbuđenja i neočekivane zaplete u malenom selu Lokvica.

Na snimanje se vraćaju i glumci Filip Juričić (37) i Momčilo Otašević (28) koji su prethodnog ljeta postali očevi. Kao kolege na setu znaju popričati o prinovama u obitelji, a Filip nam je nedavno objasnio da se nikada ne žale nego više izmjenjuju iskustava.

Boris Kovačev / CROPIX

'Fora nam je sve. Kako smo postali očevi s dva dana razlike, a i puno je sličnosti u našim životima uvijek pričamo o tome spava li, jede li i kažemo si gdje se može nabaviti nešto da ih smirimo. Uzajamno si pomažemo, ali ne žalimo se, to nikako', rekao nam je nedavno Filip.

Momčilo koji u seriji glumi Krešu Butigana je za magazin Gloria ispričao koliko ga je očinstvo promijenilo. 'Toliko uživam da ne stignem razmišljati o tome kolika je to sve promjena. Ali definitivno sam bolja osoba otkako sam postao otac. Teško je opisati sve te osjećaje koji su me preplavili. Radim puno, rastrgan sam na sve strane, ali ne osjećam nervozu, ništa mi nije teško i jedva čekam da dođem kući. Sve zaboravim kad mi se Maša nasmije', ispričao je nedavno.

Maja Jurović
Momčilo Otašević provjerava Mašu

Linker
18. travanj 2024 05:23