Ljubav je bila jača

Poznata Hrvatica u Americi: 'Prva godina u kojoj nisam zagrlila tatu, mamu, brata...'

Emotivnom objavom poznata je Splićanka ganula mnoge koji se nalaze u sličnoj situaciji - daleko od doma i svojih voljenih.

Mnogima je 2017. godina bila prva koju su proveli daleko od svoje obitelji i prijatelja. Odlazilo se u potragu za boljim životom, ali i zbog ljubavi. Upravo zbog potonjeg blogerica i voditeljica Petra Nižetić odselila je u San Francisco gdje je započela novi život sa svojim suprugom Franom Maselićem. Par se vjenčao u prosincu 2016. na plaži i od tada grade svoj dom daleko od Hrvatske.

- Dvisedamnaesta je prva godina koju nisam provela u Hrvatskoj. Ni dana. Prva u kojoj nisam zagrlila ćaću, mater, brata, bake svoje, psa. Prije koje poznajem još od osnovne škole. Prva u kojoj nisam popila kavu na Rivi, otišla u spizu na Kvatrić, bacila se u more na Kaštelet. Dvisedamnaesta je također godina u kojoj sam izgradila topal dom na drugom kraju svita s ljubavi svog života, u zemlji koju sam, priznajem, jako podcijenila, a koja me svakim novim danom i putovanjem, sve više, ostavlja bez daha. Dvisedamnaesta je bila godina snažnih emocija i promjena...šaka suza, vrića smija. Ća je život vengo fantažija - napisala je blogerica uz kolaž fotografija po kojima će pamtiti godinu iza nas.

Linker
20. travanj 2024 08:10