Profimedia, Backgrid USA
zgrožena kaosom

Poznata mama na jutro bez dadilje: 'Prvi put sam sama s dvoje djece, pa to je strašno'

Kad se živi s dadiljom, kućnom pomoćnicom, vrtlarom, stilistom... lako se odmaknuti od stvarnosti koja pogađa većinu običnih smrtnika sve moraju odraditi sami. I dok 'obične' mame na porodiljnom često u sebi vrište zbog multitaskinga, jedna je slavna mama takav kaos iskusila tek kad joj je beba već imala skoro tri mjeseca.

'Nekoliko misli... Sto posto sam ozbiljna. Danas sam prvi put usred tjedna, na jutro kad je škola, ostala sama s dvoje djece. Dojenje, pripremanje doručka, odijevanje njih oboje i sebe, pakiranje nužnih stvari za ponijeti van, hraniti ribice i probijati se do vrata preko četiri psa je bilo neopisivo, sve samo ne jednostavno i lako. Ali, uspjela sam. I moram priznati da sam zbog toga ponosna na sebe i ponosna na sve mame na svijetu koje smognu snage sve to odraditi, koje sve stignu i koje tako funkcioniraju cijeli dan. Svaki dan. Strašne ste, sve ste vi i vražice i anđelice i sve ste zaslužile da vas se hvali! Ps. Dok sam odijevala bebu u jaknu, a potom i sebe, čak mi je ostalo pet minuta da se malo našminkam... a onda se okrenem i imam što vidjeti... Luca je uzeo moj ruž za usne i napravio ratničke crte po licu', napisala je na Instagramu, zacijelo u jednom dahu, 31-godišnja glumica Hillary Duff koja je prvi put shvatila koliko joj znači pomoć dadilje i svih koji joj inače uskaču.

Djevojčicu Banks Violet glumica je dobila krajem listopada u sretnoj vezi s s pjevačem Matthewom Komom. Prije njega bila je u braku s umirovljenim igračem hokeja na ledu Mikeom Comrieom s kojim je dobila sina Lucu, danas šestogodišnjaka.

Studio City, CA  - *EXCLUSIVE*  - Hilary Duff, 31, pictured with her 2-month-old daughter Banks Violet while out and about on this hump day.

Pictured: Hillary Duff, Banks Violet

BACKGRID USA 9 JANUARY 2019, Image: 406107556, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Studio City, CA  - *EXCLUSIVE*  - Hilary Duff, 31, pictured with her 2-month-old daughter Banks Violet while out and about on this hump day.

Pictured: Hillary Duff, Banks Violet

BACKGRID USA 9 JANUARY 2019, Image: 406108208, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
20. travanj 2024 08:13