Profimedia, Mega Agency
SIMPATIČAN TRIO

Poznata mama sa svojim klinkama izazivala zadivljene poglede po gradu

Holivudska glumica sa svojim je kćerkicama izašla u šetnju po Los Angelesu, a sve tri pokazale su zabavne modne odabire. Mama elegantna, a djevojčice simpatično šarene - jednostavno nisu mogle proći nezapaženo pa su za oko zapele i paparazzima.

Eva Mendes, 45-godišnja glumica rođena u Miamiju, svoje je dvije kćeri, četverogodišnju Esmeraldu i trogodišnju Amadu, najprije odvela u laganu šetnju gradom, a potom su sjele u restoran na ručak. Esmeralda je pozornost izazivala u hlačama duginih boja, tamno plavoj majičici s čipkastim bijelim produžetkom, bijelim balerinkama te osobito čarapicama u različitim bojama, jednoj ružičastoj, drugoj ljubičastoj.

Amada je također nosila veselu boju košuljice, onu koralja, povrh plavih tajica, kao i trenutačno najpopularnije tenisice brenda Adidas, model Gazelle od tamno plave brušene kože. Mama Eva, koja djecu odgaja s partnerom i glumačkim kolegom Ryanom Goslingom, odjenula je pak nadasve elegantnu kombinaciju - smeđu kukičanu vesticu i bijelu suknju s hrabrim prorezom sprijeda. Uz to je nosila i smeđe natikače te sunčane naočale koje su se savršeno uklopile u stajling.

EXCLUSIVE: Eva Mendes has her hands full as she heads out to lunch with her two daughters. The actress and Ryan Gosling's girlfriend was seen heading to lunch with her daughters Amada and Esmeralda. The actress was seen heading to a restaurant in the Silverlake area of Los Angeles.
29 May 2019, Image: 439762129, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Mendes, koja je prvo dijete rodila u 42. godini života, a drugo odmah godinu kasnije, u javnosti ne krije da iskusila sve strane roditeljstva, i one lijepe, ali i one teške. U travnju je za Women's Health izjavila: 'Roditeljstvo je promijenilo moj život. Trebalo je to preživjeti. Upravo izlazim iz te faze preživljavanja, polako se opet počinjem osjećati kao osoba koje ima svoje ja. Obitelj nam je jako puno pomagala. Ryanova mama, moja mama, Ryanova i moja sestra. Ma nama je doista pomagalo 'cijelo selo'. Moje srce je sa ženama koje sve ovo moraju prolaziti same'.

Linker
25. travanj 2024 02:31