Instagram
istup bez straha i srama

Poznata Osječanka u Americi završila na antidepresivima: 'Snažna sam, a opet sam trebala pomoć'

Ispovijest vlogerice Kristina Kuzmić u kratkom vremenu komentiralo je na stotine pratitelja koji se ne prestaju diviti njezinoj iskrenosti.

"Otišla sam svom liječniku, jučer, i zatražila pomoć. Dobila sam recept za antidepresive koje sam počela uzimati. To vam pišem zbog toga što o tome ne govori mnogo ljudi. Možda ovo čitaš i već neko vrijeme osjećaš da trebaš pomoć, ali misliš da ćeš time pokazati slabost. Možda ovo čitaš i već uzimaš lijekove, ali zbog toga ti je neugodno. Možda uspoređuješ svoje borbe s drugima i smatraš da bi trebao izdržati jer je drugima i gore. Možda trebaš čuti da traženje pomoći nije slabost nego je znak hrabrosti. Volim svoj život. Zahvalna sam na njemu. Postala sam uspješna u tome što radim. Snažna sam i samouvjerena, ali opet trebam pomoć. Želim ti reći da je ok tražiti pomoć i ok je pomoć i dobiti" - napisala je na svojim društvenim mrežama poznata vlogerica Kristina Kuzmić (40).

Ova Hrvatica živi svoj američki san. U Ameriku se preselila iz Osijeka s četrnaest godina zbog rata, a u tridesetima je postala poznata vlogerica. Njezin put bio je trnovit, a više puta suočavala se s teškim udarcima. Razvod i to što je ostala samohrana majka bio je jedan od udaraca, bila je na rubu bankrota, ali sve se promijenilo kad je osvijestila svoju strast. Znala je da dobro kuha, a jedne večeri je napisala da će kuhati za sve koje su u lošoj financijskoj situaciji, depresivni ili u lošem stanju. To je radila srijedom navečer, a onda joj se pobiedom u realityju 'Your OWN show' otvorio svijet zbog toga što ga je producirala TV mreža Oprah Winfrey. Svojim urnebesnim video materijalima na duhovit je način govorila o majčinstvu ali isključivo kroz 'bombe istine'. Njezin sarkazam osvojio je njezine pratitelje na društvenim mrežama. Na Instagramu je prati 394 tisuće ljudi, a na Facebooku 2 milijuna i 461 tisuća ljudi. Njezinu ispovijest komentiralo je na tisuće ljudi koji su pozdravili njezin hrabar istup.

'Umorna, ali sretna mama. Pesimist na oporavku. Ovisnica o ugljikohidratima. Video sadržaj pregledan mi je preko 900 milijuna puta. Dođite me pogledati uživo u vašem', stoji na njezinom opisu Instagram profila. Kristina se u posljednje vrijeme posvetila turnejama diljem Amerike. Većinu je odradila tijekom svibnja, a s njima nastavlja tijekom srpnja i kolovoza ove godine. Pomoć je potražila kako bi opet stala na svoje noge.

Linker
06. travanj 2024 08:08