instagram
Mlađe je slađe

Poznata Splićanka godinu dana skrivala dečka: 'Konačno da ga vidimo'

Iako je još lani dala do znanja da se nakon ljubavnog kraha ponovno zaljubila, svojeg je novog odabranika skrivala punih godinu dana pa su prvu zajedničku fotografiju njezini obožavatelji dočekali s oduševljenjem.

"Gdje si bio do sada, piše ti u očima, hodajuća nevolja, hodajuća nevolja", pjeva Andrea Šušnjara (32) u hit pjesmi "Kemija" grupe Magazin. A upravo kemija joj se dogodila u njezinom životu jer je već dulje sretno zaljubljena. Njezin izabranik zove se Marko i sedam godina je mlađi od nje.

Pjevačica inače voli skrivati svoj privatni život, no nakon romantične veze koja traje oko godinu dana, odlučila je svima pokazati s kim je toliko sretna. Fotografija je snimljena u restoranu Kadena u Splitu gdje su bili na romantičnom ručku, a pjevačica je ispod fotografije dodala #lozinkazasreću, što je nova pjesma njezine grupe, čiji se stihovi mogu primijeniti i na njezin privatan život.

Prvoj zajedničkoj fotografiji najviše se razveselio voditelj CMC televizije Dalibor Petko koji je napisao: "Konačno da ga vidimo".

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#lozinkazasrecu

Objavu dijeli Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official)

Da je sretno zaljubljena priznala je još u listopadu prošle godine, ali svojeg je dečka do sada skrivala.

- Nakon ljubavnih brodoloma koji su bili veći nego Titanic, napokon sam sretna u ljubavi - izjavila je tada pjevačica koja je 2016. godine prekinula šestogodišnju vezu s tadašnjim dečkom Domagojem Beškerom. S njim je pet godina i živjela pa je jednom prilikom izjavila da im je isto kao i da su braku pa vjenčanje još ne planiraju. O ljubavnom brodolomu nije mnogo pričala pa nije poznato što je presudilo njihovoj vezi, a u vremenu prije nego je pronašla Marka uvijek je govorila kako uživa jer se može u potpunosti posvetiti sebi.

Linker
19. travanj 2024 08:21