Instagram
stigla bebica

Poznata Zagrepčanka rodila: 'Sad mogu reći da imam svemir'

Maleni dječak, Vaga u horoskopu, stigao je na svijet, a među slavnim čestitarima našli su se Jelena Veljača, Nives Ivanišević, Petra Kurtela, Ana Maria Ricov i mnogi drugi.

Modna dizajnerica Marina Matić koja stoji iza hrvatskog brenda Larie, rodila je sina.

31-godišnja Marina, koja je posljednjih mjeseci na špici privlačila poglede odličnim trudničkim kombinacijama, sretnu vijest objavila je na Instagramu, uz fotografiju na kojoj njezin suprug Krešo Matić i njegova 13-godišnja kći Tara nježno gledaju novorođenu bebicu.

"Sad mogu reći... da, imam svemir. #vid 08.10.2018.", napisala je raznježena mama Marina, i tako otkrila datum rođenja i ime dječaka.

Čestitke prijatelja, poznanika i obitelji zaredale su se na Instagramu, a među slavnim čestitarima našli su se i Jelena Veljača, Nives Ivanišević, Petra Kurtela, Ana Maria Ricov i mnogi drugi.

Za portal Gloria.hr Marina je u visokoj trudnoći otkrila da se Tara jako veseli dolasku brata, da je shopping opreme za bebicu na sebe preuzeo njezin suprug te da je, uz početne mučnine, 'blaženo stanje' za nju bilo zaista lijepo iskustvo.

"Suprug mi je rekao da sam toliko nezahtjevna da možemo imati djece koliko god želimo", rekla nam je simpatična dizajnerica.

Spica / Zagreb 08.09.2018. / foto: Davor Matota / Marina Matic ex Lackovic
Davor Matota
Martina Matić

Linker
05. travanj 2024 18:38