Mirza i Una maskirani šetali ulicama Rijeke
 Instagram
LUDI DANI

Poznate mame i tate otpustili kočnice

Pokladni dani gode i poznatim licima. Stavljajući maske popravili su svoje raspoloženje u trenutku i totalno se pomladili

Dani su maškara tako da ni poznata lica ne možete lako prepoznati na ulici. Masovno zeleno svjetlo za otpuštanje kočnica jamči zabavu što je svima postao prioritet.

Glumica Ana Gruica ne staje slaviti i nakon 35. rođendana koji je proslavila prošloga petka u zagrljaju svog dečka Borana. Iako, kako je dodala u objavi, nije velika ljubiteljica maškara, maskirala se u stilu Great Gatsbyja i zabavljala se kao nikad do sada.

Instagram
Ana Gruica slavi maškare

Marko Tolja ne propušta Riječki karneval već godinama, a uvijek se zabavlja u društvu svojih luckastih prijatelja. Ove godine je zablistao u vrlo upečatljivim odjelu s leptir mašnama.

Instagram
Marko Tolja na Riječkom maskembalu

I poznate mame su se dokazale kao velike kreativke, pa su svoje klince i klinceze odjenule u otkačene kostime.

Supruga glumca Amara Bukvića, Alma, svoga je sinčića Amana odjenula je u Spidermana, pa je pozirala u njegovom zagrljaju.

Instagram
Alma Bukvić na maskembalu

Mama Ljupka Gojić Mikić išla je na sigurno te je izabrala klasiku. Svoju kći Milu Amelie odjenula u pustolovnu Pipi Dugu Čarapu, dok je Belma Džomba svoju Unu maskirala u neodoljivu Minnie.

Instagram
Mila Amelie Mikić kao Pipi Duga Čarapa

Obitelj Džomba je za vikend gradom prošetala s usklađenim maskama. Uz cure, Belmu i Unu, prekrasni crtež na licu ponosno je nosio i tata Mirza.

Instagram
Una se maskirala u Minnie Maus
Instagram
Mirza i Una maskirani šetali ulicama Rijeke

Jedno je sigurno, svi obiteljski albumi bogatiji su za uspomenu više.

Linker
23. travanj 2024 22:51