Manuela Šola, Nikola Žinić i kćer Tija
 foto: Davor Matota
tjera svoj film

Poznati par s trendi kćerkicom na špici: 'Ne razbacujemo se, ne treba Tiji pet pari ljetnih cipela'

'Tija je prava todlerica, evo, gdje god se nađemo, tjera svoj film. Ali vesela je, razigrana, uživamo s njom', prvo je što je rekla poznata marketinška stručnjakinja Manuela Šola kad smo je s obitelji zatekli na zagrebačkoj špici.

Vlasnica Komunikacijskog laboratorija Manuela Šola (39) i njezin životni partner Nikola Žinić (50), glavni kreativni direktor u Bruketa&Žinić&Gray, žive u središtu Zagreba i često ih se može vidjeti u šetnji na zagrebačkoj špici. S njima je redovito i njihova kćerkica Tija, koja je napunila dvije godine, a koja im svojim veselim trčkaranjem po glavnoj gradskoj promenadi nerijetko 'zapapri'. Iz vida je ne smiju ispustiti, jer je brza u trčanju, a kad se umori, čas je nosi tata, čas mama. No, vesela djevojčica i nasmijani roditelji ne mogu sakriti koliko uživaju u svakom zajedno provedenom trenutku. Poslovne obveze i jednog i drugog roditelja ne dopuštaju im previše slobodnog vremena tijekom tjedna, stoga su vikendi njihova velika dragocjenost.

Kako nam je otkrila Manuela Šola, obitelj je dio godišnjeg odmora već iskoristila, ali su ove godine samo kratko bili na moru. Potom su se vratili u Zagreb i nakon nekog vremena opet spakirali kofere.

Spica / Zagreb 25.07.2018. / foto: Davor Matota / Manuela Sola i suprug Nikola Zinic i kcer Tija
foto: Davor Matota
Manuela Šola, Nikola Žinić i kćer Tija

Trenutačno tako uživaju u austrijskim brdima gdje je ljetni planinski turizam vrlo razvijen. 'Otkako imamo Tiju, i nama i njoj je vruća ljeta ugodnije i ljepše provoditi u planinama. Tija je trenutačno u fazi 'sve ću sama', no lijepo nam je, snalazimo se', otkrila je.

U centru Zagreba proljetos su životni partneri otvorili dječji dućan Ne.Ne.Ne., na što ih je ponukalo bezuspješno traženje odjeće od organskog pamuka za svoju Tiju. 'Je li Tija isključivoj u robici iz vašeg dućana, ili si ipak dajete oduška i po drugim trgovinama?', upitali smo mamu Manuelu, a ona je najprije naglasila: 'Ne kupujemo joj uopće previše stvari, nevjerojatno je koliko brzo ih klinci ove dobi prerastu. Ne treba joj pet pari ljetnih cipela... Ma naravno da kupujemo i po drugim dućanima, osobito one basic stvari poput bodija, evo, baš smo bili u H&M-u'.

Spica / Zagreb 25.07.2018. / foto: Davor Matota / Nikola Zinic i kcer Tia
foto: Davor Matota
foto: Davor Matota

Njihov su dućan prepoznali uglavnom roditelji koji su osvijestili važnost prirodnih materijala, ali i kvalitete koja će trajati. 'Zadovoljni smo, veseli nas taj posao, ali još je prerano donositi zaključke koliko je doista prepoznata ova naša ideja. Za sada ide sve po planu', rekla je Manuela Šola.

Spica / Zagreb 25.07.2018. / foto: Davor Matota / Manuela Sola i suprug Nikola Zinic i kcer Tia
foto: Davor Matota
Spica / Zagreb 25.07.2018. / foto: Davor Matota / Manuela Sola i suprug Nikola Zinic i kcer Tia
foto: Davor Matota

Linker
13. travanj 2024 18:21