T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
čekali su peto dijete

Poznati par shrvan od boli: Najteže vijesti stigle nakon četvrtog mjeseca trudnoće

Glumac Alec Baldwin u 62. godini sa 35-godišnjom suprugom Hilarijom čekao je peto dijete, no ona je na Instagramu objavila tužne vijesti - pobacila je u četvrtom mjesecu trudnoće i to drugi put u šest mjeseci.

Alec i Hilaria Baldwin su shrvani - iako imaju četvero djece, proširenje obitelji za još barem jednog člana bila im je velika želja koja im se, zasad, neće ispuniti jer je ona pobacila. Dijete je na svijet trebalo doći na proljeće iduće godine, a cijela je obitelj shrvana.

Kćerkica Carmen (5) ta je koja najviše tješi mamu, barem to pokazuje video koji je tužna mama objavila na društvenim mrežama ne bi li svim svojim pratiteljima iskreno objavila da se dogodila ova tragedija.

Pokraj videa napisala je riječi koje svakoga dirnu u srce: 'Neizmjerno nam je teško s vama podijeliti najtežu vijest da smo danas izgubili našu bebu koja je imala četiri mjeseca. Iako smo u ovom trenutku potpuno shrvani, skupit ćemo snage kako bi prebrodili i ovu tragediju. Neizmjerno smo sretni što već imamo četvero zdrave djece i čvrsti u zajedničkoj namjeri da ne ispuštamo iz vida', stoji u Hilarijinoj objavi. Sa svima je podijelila i kako je tužan prekid trudnoće objasnila svojoj kćerkici Carmen. 'Nisam okolišala i rekla sam joj da ipak neće upoznati novu bebu. Obećala sam joj pritom da ćemo se svakako potruditi da dobije novog brata ili sestru, samo malo kasnije', napisala je Hilaria.

'Devastirana sam, ni su snu nisam pomišljala na ovakav ishod kad sam dolazila na pregled. Jednostavno ne znam što bih rekla, još se nisam posložila. Molim medije za privatnost, to je sve što tražim', napomenula je još.

Ovaj je sretni par u braku od 2012. godine. Djeca su im u dobi od pet, tri, dvije i jedne godine. Alec s glumicom Kim Basinger ima i 23-godišnju kćer Ireland.

NEW YORK, NEW YORK - AUGUST 26:  Hilaria and Alec Baldwin attend the Women's Singles first round match between Maria Sharapova of Russia and Serena Williams of the United States during day one of the 2019 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on August 26, 2019 in the Flushing neighborhood of the Queens borough of New York City.  (Photo by Matthew Stockman/Getty Images)
Getty Images

Linker
22. travanj 2024 08:28