instagram
Zvijezda Istanbulske nevjeste

Poznati turski glumac u godinu dana ostavio dvije kolegice, ali se s trećom zaručio

Markantni Berkay Hardal slomio je srca brojnih ljepotica i obožavateljica kada je na društvenim mrežama objavio zaruke koje nitko nije očekivao.

Mladi Berkay Hardal (23) koji je izazvao simpatije svojim pojavljivanjem u popularnoj seriji "Istanbulska nevjesta", u zadnjih godinu dana bio je prilično neodlučan kad je riječ o ženama. Na snimanju serije "Istanbulska nevjesta" 2018. zaljubio se u 24-godišnju kolegicu Hiru Koyuncuoğlu koja je glumila sluškinju obitelji Boran.

U TV seriji "Istanbulska nevjesta" glumio je Murata, najmlađeg člana obitelji Boran. U životu nema veze s glumom, bio je, naime, student ekonomije s doduše impresivnih sto tisuća pratitelja na Instagramu kad ga je zapazila agentica koja mu je ponudila da ga zastupa.

"I prije sam u inbox dobivao razne glumačke ponude, ali odbijao sam ih želeći ostati usredotočen na fakultet i studentski život. No, kad mi se obratila moja sadašnja agentica s pričom o audiciji za visokobudžetnu seriju i jednogodišnjem ugovoru, shvatio sam da je to prilika koju ne želim propustiti. Poslije se sve događalo kao na filmu: od dolaska na audiciju, na koju sam išao s užasnom tremom, do odluke producenata da ću ja glumiti Murata. Nisam imao pojma o glumi i o tome što se točno očekuje od mene, no redatelj mi je rekao 'Nemoj se uzbuđivati i nemoj ništa glumiti, pred kamerama budi to što jesi'", govorio je Berkay, kojem je s prvom ulogom osim neviđene popularnosti u život ušla i prva ljubav u liku kolegice Hire Koyancuoğlue.

Instagram

Ljubav nije bila dugog vijeka pogotovo jer Berkay nije mogao biti ravnodušan prema ljepoticama kojima je na snimanju konstantno bio okružen.

Najprije su govorili da je izgubio glavu zbog kolegice na setu Afre Saraçogluez, a onda se po medijskim napisima upustio u romansu s kolegicom Gülper Özdemir, no zapravo je sve šokirao s viješću na društvenim mrežama da se zaručio za treću kolegicu Dilan Telkök. Pored fotografije na kojoj pokazuju svoju sreću napisao je: "Dok ne ostanem bez daha, obećavam". Turski mediji odmah su se bacili na istraživanje koliko veza traje, a navodno zaljubljeni par već neko vrijeme živi zajedno.

Iako je prije godinu dana za medije izjavljivao da mu je kolegica Hira Koyuncuoğlu uz majku najvažnija žena na svijetu, u nekoliko mjeseci se predomislio.

Instagram

Linker
25. travanj 2024 10:27