Mate Janković
 Promo RTL
STIŽE NOVI CHEF

Poznato je tko će zamijeniti Ivana Pažanina u žiriju showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Izmjena sudačke postave vjerojatno je najznačajnija novost nove sezona RTL-ovog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. Napokon je poznato i ime chefa koji će zamijeniti dosadašnjeg suca Ivana Pažanina

Tomislav Špiček od jeseni će suditi uz novog kolegu - Matu Jankovića! Ovaj chef, poduzetnik, savjetnik i promotor domaće gastronomije ovim će projektom označiti svoj povratak na TV - pamtimo ga, naime kao člana žirija hrvatske verzije kuharskog showa 'MasterChef', ali i kao vodiča slavnom kuharu Anthonyju Bourdainu u njegovu putopisno-kulinarskom showu 'No Reservations' po Hrvatskoj.

'Jedna od najbitnijih stvari u kuhinji je biti strog, ali pošten chef, a to ću biti i ovom TV formatu. Od kandidata ću očekivati disciplinu, radnu etiku i pedantnost te ću im pokušati svojim savjetima pomoći u usavršavanju kuharskih vještina. Radujem se ponovnom radu na televiziji te se nadam da će gledatelji uživati u onome što smo za njih spremili', otkriva 39-godišnji Mate Janković, koji je kulinarski zanat brusio kod brojnih eminentnih chefova u prestižnim hotelima i restoranima diljem svijeta, za RTL.

Zagreb, 140515.
Trg bana Jelacica.
U prostoru Gradske kavane otvorena je nova kavana Johann Franck.
Na fotografiji: Mate Jankovic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

Ivan Pazanin 
Zagreb
Fotograf Matej Dokic 030216
Matej Dokić
Ivan Pažanin

Linker
25. travanj 2024 16:15