Jackson Lee / NPG / Profimedia
nismo ni znali da su zajedno

Poznatom paru stiže prinova: Prije osam mjeseci se razvela, a s novim muškarcem u 40. godini čeka dijete

Za holivudsku glumicu kraj godine pun je uzbuđenja. Osim što se zaručila nadugo nakon rastave braka, s novom ljubavi očekuje i dijete!

Četiri puta nominirana za Oscara glumica Michelle Williams (39) u slatkom je iščekivanju u 40-godini života. Dijete očekuje s redateljem Thomasom Kailom (42), za kojeg se i zaručila pa će uskoro ponovno čuti svadbena zvona, donosi People.

Par se upoznao na snimanju projekta "Fosse/Verdon", drame u kojoj je tumačila glavnu žensku ulogu i za nju dobila nagradu Emmy, a nije poznato koliko dugo se već viđaju. Iza Michelle je prekid veze koji je još svjež - prije osam mjeseci rastala se od skladatelja i producenta Phila Elveruma s kojim se sredinom 2018. godine vjenčala u tajnosti.

"Michelle i Phil ne žive skupa od početka ove godine, no prekid je bio miran i ostali su u dobrim odnosima", rekao je prijatelj para.

NEW YORK, NEW YORK - APRIL 08: (L-R) Thomas Kail,  Sam Rockwell, Nicole Fosse, and Michelle Williams attend FX's
Getty Images

BEVERLY HILLS, CA - MAY 30:  Director Thomas Kail arrives at the FYC Event For FX's
Getty Images
Thomas Kail

Život prepun obrata

Ali baš poput njenih filmova, život Michelle Williams pun je obrata koji nisu uvijek bili sretni. Premda vrlo sramežljiva, Michelle je oduvijek željela glumiti. Odrasla je u Montani, okružena prirodom, a kazalište i film otkrila je kad se s obitelji preselila u Kaliforniju. Bilo joj je samo 15 godina kad je napustila roditeljski dom i otišla u L.A. kako bi se mogla posvetiti glumačkoj karijeri. Tek je poslije završila dopisnu srednju školu.

- Danas znam da je to bila glupa odluka. Pojma nisam imala u što se upuštam - kaže Michelle i priznaje da se sama jedva snalazila. Kad je sa 16 godina dobila ulogu u tinejdžerskoj seriji "Dawson’s Creek" koja se snimala u Wilmingtonu u Sjevernoj Karolini, preselila se onamo i prehranjivala se tako da je naručivala dvije pizze odjednom - jednu za večeru i drugu za sutrašnji doručak. "Dawson’s Creek" donio joj je popularnost, ali ne i uloge o kakvima je sanjala i zato je silno željela glumiti u "Brokeback Mountain", složenoj priči o zabranjenoj ljubavi. Na audiciji je redatelja Anga Leeja pokušala uvjeriti da je upravo ona idealan izbor jer je podrijetlom iz Montane, gdje se zbiva radnja. Da li zbog toga, ili zbog njezina talenta, Lee joj je dao ulogu koja ju je uvrstila na holivudsku A-listu, donijela joj nominaciju za Oscara, ali i sudbonosno joj odredila život jer je na snimanju upoznala godinu starijeg Australca Heatha Ledgera.

SANTA MONICA, CA - MARCH 4:  Actors Michelle Williams and Heath Ledger arrives at Film Independent's 2006 Independent Spirit Awards at Santa Monica Beach March 4, 2006 in Santa Monica, California.  (Photo by Stephen Shugerman/Getty Images)
Getty Images
Michelle Williams i Heath Ledger

- Okolnosti pod kojima smo se sreli bile su kozmičke - kaže Michelle. Sve se razvijalo vrlo brzo, snimanje su proveli zajedno i nedugo poslije ostala je u drugom stanju. - Sve se dogodilo odjednom. Kao da smo znali da moramo mnogo toga obaviti na brzinu jer nemamo previše vremena na raspolaganju - rekla je glumica. Par je kupio kuću u Boerum Hillu u Brooklynu, kći Matilda rodila im se u listopadu 2005. i u sljedećim mjesecima moglo ih se vidjeti kako šeću kvartom, odlaze u restorane, naprosto žive kao i svi drugi - za čime su oboje toliko čeznuli. U gostima kod Oprah Winfrey ponosno je Michelle istaknula da je mala Matilda isti otac.

Ali onda su Ledgera sustigli njegovi stari demoni i opet se odao drogama. Par se razišao u rujnu 2007., a ni šest mjeseci poslije, u siječnju 2008., Ledger je bio mrtav od predoziranja kombinacijom lijekova i droge. Bilo mu je 27 godina. Kad su našli njegovo beživotno tijelo, Michelle je bila daleko, na snimanju.

Michelle Williams and Matilda Ledger arrive at the airport in NYC.
EXCLUSIVE August 29th, 2012 New York, NY, Image: 140514302, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jackson Lee / NPG / Profimedia
Jackson Lee / NPG / Profimedia

- Srce mi je slomljeno. Molim vas, poštujte moju i kćerinu potrebu da ga oplakujemo same, daleko od javnosti - obratila se Michelle medijima, ali nije pomoglo: paparazzi su ih oblijetali, čekali u zasjedi pred kućom i pratili po ulici. - Preselili smo se iz Brooklyna na selo jer je situacija bila neizdrživa - objasnila je Michelle kojoj je u tom trenutku najvažnije bilo pružiti maloj Matildi spokojno djetinjstvo. Od tada kćer vodi sa sobom na snimanja te stvara dom gdje god da jesu, a Matilda pohađa mjesne škole; dok je, na primjer, u Detroitu snimala “Oz the Great”, u kojem glumi dobru vješticu, unajmila je kuću u predgrađu.

O Ledgeru i njihovoj ljubavi Michelle rijetko govori. Ipak, kad je 2014. prodala kuću u Boerum Hillu, koju je dijelila s Ledgerom, priznala je da je neutješna. - Samo sam mislila o tome kako nas on sad više neće moći pronaći. To je bio naš dom, a sad ga više nema - rekla je Michelle, u rijetkom trenutku otvaranju duše. Jednako je “zakopčana” i kad su posrijedi drugi muškarci u njezinu životu: nedugo nakon Ledgerove smrti prohodala je s redateljem Spikeom Jonzeom, ali veza nije potrajala.

Friday August 10, 2012
Credit:Dharma/INFphoto
Michelle Williams and Jason Segel spend the day together with Williams' daughter Matilda Ledger near Pasadena, Calif., Friday August 10, 2012. The adorbale trio visited a production company together walking out with a plethora of memorabillia including books, DVDs, and records., Image: 139593505, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Dharma / INSTAR Images / Profimedia
Dharma / INSTAR Images / Profimedia
Michelle Williams i Jason Segel s njezinom kćeri Matildom

- Nije bilo vrijeme za to. Mislila sam da me jedino nova ljubav može spasiti od boli. Ali pogrešno. Samo mi je bilo još gore - priznala je Michelle u Vogueu. Veza s glumcem Jasonom Segelom pukla je zbog udaljenosti: premda su zajedno živjeli u New Yorku, on je zbog posla morao biti u Kaliforniji i stvari su postale prekomplicirane. Michelle je prije dvije godine kupila staru vilu u Ditmas Parku, opet u Brooklynu, za 2,5 milijuna dolara i dala je temeljito preurediti te je očito da namjerava ostati na Istočnoj obali.

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 22: Michelle Williams arrives at the Walt Disney Television Emmy Party on September 22, 2019 in Los Angeles, California.  (Photo by Gregg DeGuire/Getty Images)
Getty Images

Govorkalo se i da je neko vrijeme bila u vezi s piscem Jonathanom Safranom-Foerom, koji ima tu “prednost” da i on živi u New Yorku, ali Michelle o tome diskretno šuti. U noćne klubove ne zalazi, nije sklona nikakvim porocima, najradije je kod kuće uz dobru knjigu, a kao samohranoj majci na prvom mjestu su joj sreća i sigurnost kćeri. Hoće li Michelle biti ponovno nominirana, za ulogu majke otetog Paula Gettyja. i još važnije, hoće li napokon kući otići sa zlatnim kipićem, uskoro ćemo doznati. O njezinom privatnom životu najvjerojatnije nećemo doznati mnogo, osim ako nam to ona sama ne dopusti.

Linker
19. travanj 2024 20:49