Rajna Raguž / Instagram
OBITELJSKA SREĆA

Požurila se! Rajna Raguž je drugi put trudna, otkrila nam je spol bebe!

Nepunih devet mjeseci nakon što je rodila djevojčicu Gretu bivša misica, danas fotografkinja, Rajna Raguž ponovno je trudna.

Bivša Miss Hrvatske Rajna Raguž potvrdila nam je da ona i njezin suprug, ekonomist Tomislav Čuljak očekuju drugo dijete. Sa svojom djevojčicom Gretom, koja će uskoro navršiti devet mjeseci, donedavno su uživali u njezinoj rodnoj Slavoniji. Upravo je objavom fotografija na društvenim mrežama iz svoje Slavonije dala naslutiti da je ponovno trudna.

- Trudna sam već šest mjeseci, a trbuščić se već vidi iz aviona. Neizmjerno se veselimo što ćemo dobiti dječačića. Odlično se osjećam, trudnoća protiče bez ikakvih problema, baš kao što je to bilo i s Gretom - samo neka tako i ostane! - kazala nam je bivša Miss Hrvatske i otkrila da ne voli prevelike vrućine i gužve po plažama pa je zbog toga usred ljeta radije posjetila obitelj i prijatelje u rodnoj Slavoniji gdje je u blagodatima prirode uživala i njezina Greta. Obitelj je trenutačno u Zagrebu, a tek krajem ljeta će se uputiti na neku od morskih destinacija, kada su gužve mnogo manje.

Linker
16. travanj 2024 12:27