Profimedia, AKM-GSI
ŠEST JOJ JE GODINA, A TAKO JE ŠIK!

Prava šminkerica: Malena Harper Beckham već nosi maksi haljine

S obzirom na to da joj je mama uspješna modna dizajnerica, nije nikakvo iznenađenje da 6-godišnjakinja već sada nosi šik kombinacije.

Victoria Beckham svoju je ljubav prema modi prenijela na svoju kćer jedinicu: iako niti njezinim sinovima pomno kombiniranje odjevnih predmeta nije strano, Harper Seven već sada pokazuje da je prava mamina kći.

Paparazzi su je uhvatili kako u ranim jutarnjim satima elegantno šeće u idealnoj ljetnoj haljinici. U društvu tate Davida Beckhama i svojeg 12-godišnjeg brata Cruza te njihovog prijatelja stigla je na doručak u restoran Jon&Vinny's u Zapadnom Hollywoodu u maksi haljini koja joj je zadavala probleme – jer je bila mrvicu preduga. Ipak, Harper je bila sretna jer je poput prave princeze nosila dugu kreaciju s uzorkom palminog lišća u koraljnoj boji, dok je za svojim društvom žurila u zlatnim sandalama.

Profimedia, AKM-GSI

Profimedia, AKM-GSI

Iako je boho šik look u kojem je stigla na doručak mnogo drugačiji od onog što većinom bira njezina mama, posljednjih godina i Victoria Beckham je napravila pravi zaokret u svojem stilu, ali i modnim kolekcijama. Umjesto crno-bijelih kombinacija kojima je godinama pribjegavala, britansku dizajnericu sve se češće može vidjeti u jarkim bojama poput ružičaste i žure, a sve rjeđe u crnini.

Linker
22. travanj 2024 20:22