Saša Burić
SRETNE VIJESTI

Pravi baby boom na domaćem zvjezdanom nebu: Bebe stižu u čak 11 poznatih obitelji

Iz tjedna u tjedan posljednjih mjeseci do nas dopire sretna vijest da u neku od domaćih zvjezdanih obitelji stiže prinova. U samo tjedan dana vijest da čekaju dijete objavili su Lucija Lugomer, Antonija Mišura Sandrić, Helena Minić i Dalibor Matanić, Rajna Raguž... i to naravno nije sve!

Prije nekoliko dana i košarkašica Antonija Sandrić, djevojački Mišura, i njezin suprug, košarkaš Marko Sandrić, pohvalili su se da čekaju prinovu. "Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti dragi Bože što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka", napisala je sportašica koja bi trebala roditi početkom iduće godine.

Niksa Stipanicev / CROPIX

Nogometaš Gordon Schildenfeld (34) i njegova supruga Christina već krajem kolovoza dobit će njihovo drugo zajedničko dijete, djevojčicu. Bebu tako nestrpljivo čekaju dvogodišnji sinčić para, Alexander, ali i Gordonove dvije kćeri koje je dobio u prvom braku. Prinova će se roditi na Cipru gdje Šibenčanin posljednje dvije godine igra za nogometni klub Anorthosis Famagusta.

Zagreb, 230816.
Igraci i clanovi stozera GNK Dinama odlaze sa Medjunarodne zracne luke Zagreb u Salzburg gdje ce igrati uzvratnu utakmicu play-offa Lige prvaka protiv FC Salzburga.
Na fotografiji: Gordon Schildenfeld.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovacev / CROPIX / Hanza Media
Gordon Schildenfeld

I u obitelj Helene Minić i Dalibora Matanića stiže beba, treća njihova zajednička! Nakon kćeri Lole koja će ovog ljeta napuniti četiri godine, i sina Maxa, dvogodišnjaka, vesele se još jednom novom članu! Helena je trudna četiri mjeseca i bebica im stiže u prosincu. "Presretni smo! Dadi i meni se sve u životu jednostavno događa. Da mi je netko rekao da će mi se u četiri godine braka roditi troje djece rekla bih da je lud. Sve nam se događa bez plana i mi u tome uživamo", otkrila nam je Helena prije nekoliko dana.

izlazak iz rodilista / Sv Duh  / Zagreb 13.06.2017. / foto: Maja Jurovic / Dalibor Matanic i Helena Minic i sin Max
Maja Jurović
Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić u lipnju 2017. napuštaju rodilište sa sinom Maxom.

Krajem lipnja i splitski pjevač Joško Čagalj Jole za Gloriju je ekskluzivno potvrdio da on i supruga Ana čekaju četvrto dijete. Otkrio nam je i spol. "Kao i svakom roditelju, najvažnije nam je da dijete bude živo i zdravo, no naravno da smo presretni što će naše tri curice dobiti bracu, a mi jednog dečkića", rekao nam je glazbenik.

Split,250619 Gloria                                            
Ana i Josko Cagalj u svom splitskom domu                                                       Snimio-Sasa Buric
Saša Burić

Bivša Miss Hrvatske Rajna Raguž i njezin suprug, ekonomist Tomislav Čuljak, u samo dvije i pol godine čeka treću bebu. "Presretni smo, naravno! Trudnoću smo planirali, ali to ne znači da nas nimalo ne brine kako ćemo s troje male djece. No, mislim da u životu ponekad treba i riskirati, snaći ćemo se!", rekla nam je Rajna prije nekoliko dana, sva u pripremama za obiteljski odmor u Istri kojeg ne mogu dočekati kćerkica para, Greta, i njihov jednoipolgodišnji sinčić Ivan.

Instagram

"Jedno je zaljubiti se u nekoga, drugo je voljeti nekoga, a treće je odabrati baš njega za oca svog djeteta", dirljive su riječi kojima je trudnoću na društvenim mrežama potvrdila i naša najpoznatija plus-size manekenka Lucija Lugomer. Dijete čeka sa suprugom, poduzetnikom Danijelom Grlićem za kojeg se udala prije godinu dana.

Bliži se termin porođaja Angeli Pletikosi (37), supruzi legendarnog vratara Stipe Pletikose (40). Legendarni vratar i njegova životna družica već imaju četvero djece pa se bebi vesele njihovi sinovi Franko (9) i Manuel (2,5), te kćeri Eli (5,5) i Ruža (4).

Split, 070518.
Proslava blagdana Svetog Dujma zapocela je procesijom gradskim ulicama i nastavila se misom na Rivi.
Na fotografiji: Stipe Pletikosa sa suprugom Angelom i djecom.
Foto : Jakov Prkic / Cropix
Cropix

HTV-ov urednik i voditelj Aleksandar Stanković (48) i urednica našeg portala Gloria.hr, Željka Stanković (34), nakon kćeri Une dobit će sina. Željki se termin porođaja već opasno bliži, a kakve su je teme i dileme uzdizale i spuštale ususret porođaju, sama je opisala za Gloriju.

Aleksandar i Zeljka Stankovic 
Zagreb
Fotograf Matej Dokic 120319
Matej Dokić

Pjevač Petar Dragojević (39), nećak Olivera Dragojevića, sa suprugom Andreom (34) također čeka peto dijete. Već za četiri mjeseca brata ili sestricu dobit će djeca sretnog para - desetogodišnji David, osmogodišnji Emanuel, šestogodišnji Jona i četverogodišnja mezimicu Debora Marija.

Split, 060719.
Splitski festival, finalna vecer novih pjesama.
Na fotografiji: Petar Dragojevic
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
Bozidar Vukicevic CROPIX
Petar Dragojević

Stjepan Božić i njegova supruga Petra Maričić svega nekoliko mjeseci nakon vjenčanja sredinom lipnja su objavili da čekaju prvo zajedničko dijete. Sestricu čekaju 12-godišnji Dominik, 10-godišnji Matej i trogodišnja Lucija koje je Stjepan Božić dobio u prošlim brakovima, te 12-godišnji Lucas kojeg je Petra dobila u bivšem braku. Stjepanu je ovo treći, a Petri drugi brak.

Instagram

Zagrepčanka Matea Kovačević (31), supruga HRT-ova urednika Brune Kovačevića (51), na premijeri filma "General" u pulskoj Areni posebno je blistala. Jer ispod haljine domaćeg brenda Larie nazirao se trudnički trbuščić, a PR stručnjakinja i bivša rukometašica ekskluzivno nam je potvrdila sretnu vijest.

- U petom sam mjesecu trudnoće i nosim sina. Odlično se osjećam, nemam mučnine, a suprug i ja jedva čekamo dolazak prvog djeteta - otkrila je Matea.

pula 13.07.2019
Pula Film Festival
na slici: Bruno Kovacevic s trudnom djevojkom Matea Franic
foto vedran peteh
Vedran Peteh

Linker
15. travanj 2024 12:10