Marko Todorov
Želim život

Predsjednica Kolinda - euforična zvijezda humanitarne večeri svojom energijom zarazila sve oko sebe

U utorak navečer središnji je zagrebački Trg bana Jelačića bio neobično raspjevan i rasplesan tijekom tradicionalnog božićnog koncerta 'Želim život' koji je 12. godinu zaredom održala Humanitarna zaklada Ana Rukavina. Nastupile su brojne zvijezde, a mnogi su se istaknuti građani odazvali i humanitarnom radu u call centru.

I dok su brojni glazbenici poput Indire, Domenice i Nives Celzijus svojim nastupom uveseljavali Zagrepčane i njihove goste, kojih je u adventsko vrijeme prepun grad, u call centru u kavani Johann Frank također su se mogla vidjeti brojna lica iz javnog života. Na humanitarni telefon putem kojega su prikupljana sredstva za rad Zaklade, javljali su se tako predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, premijer Andrej Plenković, nogometni izbornik Zlatko Dalić, pjevačice Jelena Rozga, Lidija Bačić i Sanja Doležal, glazbenik Tonči Huljić, političarke Milanka Opačić i Bianca Matković i brojni drugi.

Dame su za ovu priliku mahom odjenule svečane toalete, a predsjednica Kolinda još je jednom posebno istaknula vitku figuru - ovaj put u bijelom kompletu. A da je predsjednica i ovoga puta bila glavna zvijezda večeri dokazuju fotografije na kojima je srdačno pozdravljala okupljene te brojne novinare koji su je svesrdno pozdravljali.

Zagreb, 181218.
Trg bana Jelacica.
13. humanitarni koncert Zelim zivot Zaklade Ana Rukavina odrzan je na Trgu bana Jelacica. U Call centru u kavani Johann Frank okupile su se brojne osobe iz javnog zivota. Na fotografiji: Mislav Bago, Kolinda Grabar Kitarovic.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX
Zagreb, 181218.
Trg bana Jelacica.
13. humanitarni koncert Zelim zivot Zaklade Ana Rukavina odrzan je na Trgu bana Jelacica. U Call centru u kavani Johann Frank okupile su se brojne osobe iz javnog zivota. Na fotografiji: Kolinda Grabar Kitarovic. Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX

Linker
15. travanj 2024 11:06