LRR/NAV / Backgrid USA / Profimedia
nikako na zelenu granu

Pregovori oko kćeri su se odužili... Channing Tatum ima nove zahtjeve

Službeno su se razveli i pronašli nove ljubavi, ali i dalje vode bitku oko skrbništva nad zajedničkom kćeri...

Glumac Channing Tatum i njegova bivša supruga Jenna Dewan još uvijek nisu u potpunosti postigli sporazum oko skrbništva nad zajedničkom 6-godišnjom kćeri Everly, a glumac je sada predao nove zahtjeve sudu.

Nakon što su naišli na neke konflikte zbog zatrpanog rasporeda, glumac je ustrajan u tome da se u ugovoru o skrbništvu točno navedu svi uvjeti i razjasne detalji oko skrbništva. 39-godišnji Tatum sudu je podnio zahtjev kako više ne bi došlo do zabune s kojim će roditeljem malena provesti praznike ili slobodno vrijeme nakon škole. Channing želi da im u tome pomogne i savjetnik.

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 18:  Actor Channing Tatum and Jenna Dewan Tatum attend the 'Kingsman: The Golden Circle' World Premiere held at Odeon Leicester Square on September 18, 2017 in London, England.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

"U proteklih šest mjesecu postalo mi je jasno da je točan raspored za nas nužan. Zbog prirode našega posla i promjenjivog rasporeda, važno je da se prilagodimo kako bi obje strane mogle provesti jednako vremena s Everly", poručio je glumac, pišu američki mediji. Također, zatražio je i mogućnost stalnog kontakta preko Face Timea dok je dijete s drugim roditeljem, a naveo je i neka ograničenja - bez potvrde drugog roditelja, nije im dopušteno koristiti kćerine fotografije ili ime za reklame, plaćena sponzorstva i slične suradnje na društvenim mrežama.

Sreća nakon razvoda: Poznata trudnica s nestašnom kćeri ima pune ruke posla

Holivudski glumac poznat po filmu "21 Jump Street" već je nekoliko puta zatražio izmjene u ugovoru o skrbništvu, a čini se još uvijek nije zadovoljan. Početkom godine predao je zahtjev za službenim rasporedom, kao i da kod njega provodi utorak i ponedjeljak, kod bivše supruge srijedu i četvrtak, dok bi se vikendom (u koji je uključen i petak) izmjenjivali. U vrijeme ljetnih praznika svatko je trebao dobiti kćer na dva tjedna, Badnjak i Božić te Staru i Novu godinu podjednako su trebali dijeliti, a u slučaju da se ne mogu dogovoriti za zajedničko slavlje rođendana – sa svakim mora provesti pola dana.

52279721 Actor Channing Tatum out with his wife Jenna Dewan Tatum in Studio City, California on January 10, 2017. Channing made headlines today after he posted a nude photo of his wife Jenna Dewan Tatum napping on their bed January 9, 2017., Image: 310498851, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: LRR/NAV / Backgrid USA / Profimedia
LRR/NAV / Backgrid USA / Profimedia

U travnju prošle godine par se rastao bez većih trzavica nakon devet godina braka. Od tada je on našao sreću u zagrljaju pjevačice Jeesie J, a Jenna je objavila da očekuje drugo dijete s glumcem Steveom Kazeeom.

Linker
18. travanj 2024 06:20