Meghan Markle
 Profimedia, Press Association
vodi se suvremenim tehnikama

Prekida tradiciju staru 40 godina: Meghan Markle tjera po svome i ne želi roditi u istoj bolnici kao Kate

Kate Middleton, a prije nje princeza Diana su svoju djecu rodile u krilu Lindo bolnice Svete Marije u londonskom Paddingtonu, što je kraljevska tradicija duga 40 godina. Meghan koja će uskoro postati majka odlučila se za nešto drugo.

Vojvotkinja od Sussexa i njezin suprug princ Harry odlučili su se da će se porod održati u rodilištu koje je bliže njihovom domu u Windsoru, doznaju britanski mediji.

"Meghan ne želi kopirati Kate. Znaju da njihovo dijete nije direktni nasljednik trona i žele da porod bude što privatniji. Znaju da je interes javnosti jako velik i pokušavaju to izbjeći u što većoj mjeri", rekao je izvor za medije. Nadodao je kako je Meghan zabrinuta oko mogućih komplikacija i da se boji nenadanog carskog reza.

"Kao i svaka mama koja će roditi svoje prvo dijete, Meghan je nervozna. Tome u prilog ide i što ima više od 35 pa su komplikacije vjerojatnije. Ne želi osjećati pritisak da mora odmah nekoliko sati nakon poroda izaći pred javnost i tip-top izdanju. Samo želi imati normalan i privatan porod, vrijeme u kojem se može povezati s djetetom, a ne da se mora odmah uređivati za fotografiranje", komentirao je izvor.

11 March 2019.

Her Majesty The Queen, Head of the Commonwealth, accompanied by The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall, The Duke and Duchess of Cambridge, The Duke and Duchess of Sussex and The Duke of York attend the Commonwealth Service at Westminster Abbey on Commonwealth Day.

Here:  Prince Harry, Duke of Sussex, Meghan, Duchess of Sussex, Image: 418771532, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

Tradicija kraljevskih poroda u krilu Lindo seže još u 1977. godinu gdje je Anne,kraljevska princeza rodila sina Petera Phillipsa i kćer Zaru četiri godine kasnije. Princeza Diana rodila je Williama i Harryja u istoj bolnici, baš kao i vojvotkinja od Cambridgea koja je na svijet donijela troje djece u istoj bolnici.

Composite image showing a comparison between Prince Charles, Prince of Wales, Diana, Princess of Wales with newborn Prince William leaving the Lindo Wing of St Mary's hospital on June 22, 1982 (L) and Catherine, Duchess of Cambridge, Prince William, Duke of Cambridge and their newborn son as they leave the Lindo Wing of St Mary's hospital on July 23, 2013./HUSSEINANWAR_1712.02/Credit:ANWAR HUSSEIN/SIPA/1307241715, Image: 234843423, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press
Princeza Diana i princ Charles nakon rođenja Williama i Kate Middleton i princ William nakon rođenja sina

Nakon rođenja, Kate bi s djetetom u rukama izašla pred okupljenu javnost za fotografiranje, baš kao što je to učinila i Diana. Mnogi su to osudili te smatraju da žena nakon sedam sati poroda ne može tako izgledati te da se nameće nerealna slika o ženama koja je gotovo svima nedostižna.

BGUK_1213414 - London, UNITED KINGDOM  - Kate Middleton, Duchess of Cambridge and husband, Prince William pictured with their 3rd child leaving the St. Marys Hospital.

Pictured: Kate Middleton -Prince William 

BACKGRID UK 23 APRIL 2018, Image: 369448990, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Kate Middleton i princ William nakon rođenja trećeg sina

Meghan se za porod priprema fizički i duhovno, koristeći spiritualne tehnike i meditaciju za smirenje. "Želi se pripremiti za dolazak bebe na svaki način", rekao je izvor. Posvećena je modernim tehnikama koje joj pomažu u trudnoći, poput izgovaranja mantre, rutine disanja, aromaterapije i terapije smirujućim mirisima i zvukovima. Harry joj je podrška u svemu tome, a uskoro će joj se pridružiti i majka Doria koja dolazi iz SAD-a.

The Duke and Duchess of Sussex leave following a visit to Canada House in London for a Commonwealth Day youth event celebrating the diverse community of young Canadians living in London and around the UK., Image: 418767699, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Meghan Markle

Linker
20. travanj 2024 17:19