Profimedia, Insight Media
NEMA ČEKANJA

Prekinuli svoje dugogodišnje veze kako bi bili zajedno pa se nakon mjesec dana romanse - zaručili

S obzirom na to kako brzo napreduje njihova veza, 24-godišnja pjevačica bi uskoro mogla stati pred oltar s glumcem i komičarom Peteom Davidsonom (24).

Dijamantni prsten na ruci bio je dovoljan da njezini prijatelji zaključe kako se Ariana Grande nakon samo nekoliko tjedana veze zaručila sa SNL-ovcem Peteom Davidsonom, a zarukama se hvalila i na proslavi rođendana glumca Roberta Pattinsona prošle subote u Los Angelesu.

Par je vezu započeo prije mjesec dana, nedugo nakon što je pjevačica prekinula svoju dvogodišnju romansu s reperom Macom Millerom, a Davidson se rastao sa svojom dugogodišnjom djevojkom.

- Savršeni su zajedno. Spojio ih je humor, stalno se smiju i nerazdvojni su. Jako su zaljubljeni, ali s vjenčanjem ne planiraju žuriti – izjavio je izvor blizak paru za Daily Mail, a da je Davidson u potpunosti zaljubljen u 24-godišnju pjevačicu pokazuju i dvije tetovaže posvećene njoj.

Par se upoznao prije dvije godine kada je Ariana gostovala u showu Saturday Night Live, gdje je Pete Davidson jedan od stalnih komičara. Oboje ih povezuje vrlo rani poslovni uspjeh: ona je sa 19 godina izdala prvi album koji se odmah našao na ljestvici Billboard 200, dok se on sa samo 20 godina pridružio postavi popularnog showa Saturday Night Live.

Linker
20. travanj 2024 01:06