Instagram
EKIPA I POL'

Prepoznajete li ove dečke? Poznati glumac fotografijom koja vraća u prošlost raznježio srca mnogih

Godina je 1994., četvorica mladih, perspektivnih i talentiranih glumaca fotografirala se u Dubrovniku nakon premijere predstave Hamlet u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara.

Danas, u vrijeme visokih tehnologija i društvenih mreža, one same nas podsjećaju na događaje, fotografije i ljude koje smo negdje potisnuli i zaboravili. No, ima li ljepšeg trenutka od pronalska opipljive fotografije, jedne od onih koja nas momentalno vrati u trenutak koji je stao i ostao negdje davno? Upravo to dogodilo se našem glumcu Tariku Filipoviću, koji je ovih dana pronašao fotografiju koja je mnoge raznježile, a osobito one koji se na njoj nalaze. Glumac ju je odmah proslijedio svojim prijateljima i kolegama, pa je tako danas njezina skenirana verzija osvanula na Instagram profilu Gorana Višnjića.

Danas holivudska zvijezda, nekoć mladi hrvatski glumac, 25-godišnji Višnjić s nostalgijom se prisjetio bezbrižne, mlade i talentirane četvorke koja je u to vrijeme osvajala hrvatske kazališne daske te napisao: "O moj Bože...pogledajte ove klince...Fotografirano davno, davno, nakon premijere Hamleta u Dubrovniku...s lijeva: Josip Kučan, ja, Saša Buneta i Tarik Filipović...bili smo mladi i ludi...Usput, tko je fotkao? Nemam pojma, ali hvala mu, i hvala Tariku što mi je ovo proslijedio!"

Dva desetljeća kasnije, životi su ih odnijeli u različitim smjerovima i na različite adrese, a njihova imena i dalje prožimaju filmsku i kazališnu scenu.

Linker
20. travanj 2024 22:05