Profimedia, The Photo One
ponosni otac

Preslatka je! Ricky Martin raznježio obožavatelje prvom fotografijom kćerke Lucije

Miljenik žena i jedan od popularnijih izvođača 90-ih godina uživa u roditeljstvu pa je kao svaki ponosni otac pozirao s malenom kćerkom koju je sa suprugom posvojio početkom ove godine.

Malena Lucia i popularni pjevač Ricky Martin dijele datum rođenja - 24. prosinca. Pjevač je nakon njezina rođenja 2018. godine objavio da je djevojčica zdrava i potvrdio da ju je posvojio s 13 godina mlađim suprugom Jwanom Yosefom.

Obožavatelje je sada oduševio preslatkom fotografijom djevojčice koju drži u krilu. "Svjetlo mojih očiju", napisao je na Instagramu i brzo prikupio gotovo dva milijuna lajkova na fotografiju koju je podijelio i njegov partner.

Sreću oko novog člana obitelji nisu krili. "Presretni smo što smo postali roditelji predivne i zdrave djevojčice Lucije Martin-Yosef. Ovo je posebno razdoblje za nas i jedva čekamo vidjeti kamo će nas ova zvjezdana beba odvesti. Njezino dvoje braće, ja i Ricky zaljubili smo se u nju", kazao je Jwan nakon njezina rođenja.

CODE: GLOBAL
*****EXCLUSIVE*****
RICKY MARTIN WITH HIS NEW BOYFRIEND IN ITALY.
Milan, 20 June 2016
Singer Ricky Martin, who is Italy to attend the Milan Fashion Week, is seen with his boyfriend Jwan Josef having lunch at
Profimedia, The Photo One

Latino pjevač već je roditelj blizancima Matteu i Valentinu koje mu je 2008. godine rodila surogat majka. Tada je bio samohrani otac, a u njegov život današnji suprug ušao je 2016. godine. Nedugo nakon što su potvrdili vezu, par se i zaručio, a 2018. godine priznao je da su se u tajnosti vjenčali.

Valentino Martin, Ricky Martin, Matteo Martin, Jwan Yosef 
12/10/2016 The World Premiere of
Profimedia, Newscom
Ricky Martin sa suprugom i djecom 2016. godine

Ricky Martin i danas ima obožavateljice diljem svijeta, a mnoga srca je slomio kada je 2010. godine priznao da je gay. Iako se o njegovoj seksualnoj orijentaciji nagađalo još početkom tisućljeća, tek deset godina nakon se otvorio javnosti.

Linker
24. travanj 2024 15:06