Instagram
NAJVEĆA SREĆA

Presretan glumac ne krije oduševljenje očinstvom: Dokumentirao sve još iz rađaone

Njegov današnji život nema nikakve veze s onim lika Jima Levensteina kojeg je utjelovio u filmu 'Američka pita': holivudski glumac daleko je od ludih partyja i zabave s ekipom.

Američki glumac Jason Biggs (39) postao je drugi put otac. Njegova supruga Jenny Mollen jučer je rodila sina Lazla, a ponosni se otac odmah pohvalio fotografijom. Par je u braku od 2008. godine i već ima jednog sina: njemu su nadjenuli ime Sid, koje im se toliko svidjelo da su i drugog sina jedno kratko vrijeme zvali 'Sid 2'.

- Ipak, imamo osjećaj da će maleni Lazlo biti potpuno drugačiji od svojeg starijeg brata – izjavila je majka koja se nakon poroda osjećala umorno, ali dobro. Kako i ne bi kada je uz sebe imala svojeg najdražeg muškarca koji je, naravno, dokumentirao cijelu stvar na Instagramu.

Iako ime nije rijetko, daleko je od 20 najpopularnijih, a Jason i Jenny dodali su mu mali zaokret odlučivši izbaciti iz imena slovo s. Inače je mnogo učestalije ime Laszlo.

Otkako se proslavio ulogom u filmskom serijalu "Američka pita", Jasona nismo imali prilike gledati u velikim projektima sve do prošle godine kada se nakratko pojavio u hit serijalu "Narančasta je nova crna".

Linker
19. travanj 2024 16:14