Profimedia, Mega Agency
Otkrio je jedan detalj

Pridružila se suprugu: Blake Lively u tajnosti stigla u Hrvatsku!

Američki glumac Ryan Reynolds posljednjom je objavom na Instagramu otkrio da mu se u Rovinju pridružila i supruga Blake Lively. No, ona se neće pojaviti u filmu 'The Hitman's Wife's Bodyguard', već je u Rovinj stigla iz sasvim drugog razloga.

Nije novost da je poznati američki glumac Ryan Reynolds (42) prije tjedan dana počeo snimati film 'The Hitman's Wife's Bodyguard' u Rovinju, a sada je na Instagramu otkrio da mu se u tom prelijepom hrvatskom gradu pridružila supruga i glumica Blake Lively (31).

Glumac je na popularnoj društvenoj mreži objavio sliku sebe i svoje ekipe, a u opisu je napisao da ju je slikala, ni manje ni više, nego Blake. Naime, osim scena za novi holivudski blogbuster, Reynolds je u Rovinju snimio i reklamu za svoj džin Aviation.

"Snimamo najnoviji spot za džin u Hrvatskoj", napisao je Ryan i zahvalio se cijeloj svojoj ekipi, među kojima su i neki lokalci. Iako je ova sitnica dovoljan dokaz da je američka glumica došla posjetiti svog supruga, Ryan, a ni ona nisu nigdje drugdje otkrivali da je holivudska glumica stigla s filmskom ekipom, a nije poznato niti jesu li njihove kćerkice stigle s njima.

Ryan i Blake, koja je najpoznatija po ulozi u seriji 'Gossip Girl', upoznali su se 2010. zajedno snimajući film 'Green Lantern'. Iako su oboje bili u vezama, nakon godinu dana ljubav je presudila, a 2012. su se i vjenčali. U braku su dobili dvije kćeri - četverogodišnju James i dvogodišnju Inez.

Podsjetimo, Ryan s kolegama Salmom Hayek i Samuel L. Jacksonom snima nastavak filma 'Hitman's Bodyguard', a svi troje su iznimno oduševljeni ljepotama Hrvatske i Rovinja o čemu su i pisali na društvenim mrežama. Osim u Istri, 'The Hitman's Wife's Bodyguard' snimat će se i u Zagrebu početkom svibnja.

Linker
19. travanj 2024 06:09