S ruskim oligarhom Vladimirom Doroninom bila je u vezi pet godina.
 RBE+DFY / KCS Presse / Profimedi
Teška je cijena ljubavi

Prije ju je obasipao poklonima, sada je tuži: 'Crna pantera' bivšem dečku dužna milijune dolara

Osim po manekenskom talentu, Naomi Campbell poznata je po teškom karakteru i mnogim propalim vezama koje su nerijetko završavale s nasiljem i porazbijanim stvarima. Sada je jedan od bivših partnera tuži jer mu ne želi vratiti pozamašn iznos koji je od njega posudila kad su bili zajedno.

Supermodel i jednu od najpoznatijih manekenka svih vremena, Naomi Campbell, čekaju naporni tjedni suočavanja s pravnim problemima. Naime, njezin bivši dečko, ruski biznismen Vladislav Doronin, tužio ju je jer mu nije vratila pozamašni iznos koji joj je posudio tijekom njihove veze.

Korporacijski magnat svoje je carstvo izgradio na nekretninama, a danas je vlasnik i predsjednik uprave Aman Resortsa.

Iako ima milijarde na računu, Doronin želi svaki novčić natrag i sve će napraviti kako bi ih povratio. Točna svota koju mu Naomi ne želi vratiti nije poznata, a on također tvrdi da manekenka nije vratila i neke njegove stvari koje vrijede više od tri milijuna dolara.

Dok su bili zajedno od 2008. do 2013., Doronin je Naomi obasipao poklonima i vodio na luksuzna krstarenja privatnom jahtom, a često su boravili i u njegovoj vili na privatnom otoku Cleopatra u Turskoj.

Poznata po jakom temperamentu

Uz čak 34 godine radnog staža u manekenstvu, Naomi na računu ima oko 40 milijuna dolara, no čini se da joj to nije dosta i neće ih tako lako pustiti. Manekenka žestokog temperamenta iza sebe ima i nekoliko incidenata, između ostalog i napad na paparazza koji ju je pokušao snimiti dok se na Siciliji odmarala s Doroninom. Udarila ga je torbicom po glavi ogrebala mu oko, zbog čega je uvjetno bila osuđena na šest mjeseci zatvora.

Italian Supertec chairman Flavio Briatore poses with his girlfriend British Super Model Naomi Campbell in the paddocks of the Imola racetrack, 02 May 1999 before the 19th San Marino Formula One Grand Prix. (ELECTRONIC IMAGE ), Image: 17445425, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PATRICK HERTZOG / AFP / Profimedia
PATRICK HERTZOG / AFP / Profimed
Falvio Briatore ostao je tijekom prekida s Naomi bez staklovine u stanu. Sve je razbila.

Pred haškim se tribunalom 2010. morala pravdati zbog tri "krvava" dijamanata što ih je 1997. dobila na dar od bivšeg liberijskog predsjednika Charlesa Taylora, kasnije osuđenog zbog ratnih zločina. Osim Doronina, Naomi je hodala s Robertom de Nirom, basistom U2 Adamom Claytonom za kojeg je bila i zaručena, bivšim mužem Pamele Anderson, Tommyjem Leejom, boksačem Mikeom Tysonom i talijanskim biznismenom Flavijem Briatoreom kojem je na kraju veze porazbijala svu staklovinu u kući.

Čitajte i:

Cindy Crawford je pronašla čovjeka svog života nakon obiteljske traume i razočarenja u ljubavi

Claudia Schiffer otkrila tajnu svoje sreće: 'Ne trudim se ni izgledati mlađa nego što jesam'

'Crna pantera' oca nikad nije upoznala, a zbog traumatičnog djetinjstva postala je nasilna

Linker
25. travanj 2024 12:48