Long Room je najskuplja soba u hotelu koju su za odmor izabrali Harry i Meghan
 Heckfield Place hotel
broje sitno

Prije roditeljskih briga: Pogledajte gdje su Meghan i Harry proveli posljednji odmor udvoje

Prije dolaska prvog djeteta, princ Harry i Meghan Markle otišli su na - za dugo vrijeme - posljedan odmor udvoje: par je za babymoon izdvojio 300 tisuća kuna.

Iako su se neizmjerno veselili tome što će postati roditelji, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa priuštili su si još jedan mali odmor prije nego što im je stigla beba. Početkom travnja otišli su na babymoon vrijedan gotovo 300 tisuća kuna: uzeli su si tri dana odmora u Heckfield Place hotelu koji se nalazi u Hampshireu.

Za noć u ovom luksuznom hotelu koji je izgrađen još u 18. stoljeću valja izdvojiti 10 tisuća funti, naravno ako ciljate na najskuplju raspoloživu sobu kao što su to napravili vojvoda i vojvotkinja od Sussexa. Vlastita blagovaonica, privatna terasa i pogled koji se prostire na krajolik uključeni su u cijenu. Česti gosti ovog hotela brojne su zvijezde poput Liv Tyler i slavnih britanskih sestara Care i Poppy Delevingne.

Heckfield Place hotel
Long Room je najskuplja soba u hotelu koju su za odmor izabrali Harry i Meghan

Heckfield Place hotel
Kraljevskom paru na raspolaganju je spa i wellnes prostor

"Meghan sitno broji do poroda i Harry ju je zato želio počastiti i pružiti joj mir i opuštanje", rekao je tada izvor za britanske medije. S obzirom na to da bivša glumica želi većinu brige oko djeteta preuzeti na sebe, princ Harry je zaključio kako im je to zadnja prilika za mali bijeg udvoje.

Par će dijete odgajati u Frogmore Cottageu u Windsoru gdje su preselili krajem ožujka, a na obnavljanje njihovog obiteljskog gnijezda potrošeno je oko tri milijuna funti.

BGUK_1490305 - Windsor, UNITED KINGDOM  -  Pictures of Prince Harry and Meghan Markle’s new home of Frogmore Cottage in Windsor

Pictured: Frogmore Cottage



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 414507889, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Frogmore Cottage u Windsoru

Frogmore Cottage
Frogmore Cottage, Windsor, UK - 04 Apr 2019
With just a few weeks to go before the birth of their first child, the work on Frogmore Cottage, the new home of The Duke and Duchess of Sussex is finally completed., Image: 424364206, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Meghan i Harry useljavaju u Frogmore Cottage nekoliko tjedana prije rođenja beba

EXCLUSIVE: Aerial views of Frogmore house where Prince Harry and Meghan Markle the Duke and Duchess of Sussex are moving to begin family life. The couple are said to be moving out of Kensington Palace and into the 17th century residence situated in the grounds Windsor Castle to have more room for Meghan's mum Doria to move in once their baby is born. Images taken June 2017.
26 Nov 2018, Image: 398379498, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Frogmore Cottage u Windsoru

Linker
19. travanj 2024 23:22