Princ Harry i vojvotkinja Meghan
 REUTERS
BIJEG IZ FOKUSA

Princ Harry se boji za Meghan: Histerija koja vlada ga jako brine, osobito nakon smrti princeze Diane

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa malo će se povući u svoje kraljevske odaje jer se princu Harryju ne sviđa što oko njegove supruge vlada takva histerija.

Još otkako je iz Kensingtonske palače potvrđeno da su glumica Meghan Markle i princ Harry par zanimanje za 36-godišnjakinju ne jenjava. O njihovom vjenčanju u svibnju ove godine pisalo se još tjednima, svaki njezin korak pomno se prati, a sve što odjene u rekordnom se roku rasproda. Isto tako, veliko je zanimanje medija i za njezinu obitelj - koja joj je dosad priredila samo probleme. Dok njezina mama Doria Ragland, s kojom je Meghan zapravo jedino u dobrom odnosu, šuti o svojoj kraljevskoj kćeri, njezin otac Thomas Markle i polusestra Samantha željni su medijske pažnje pa svako toliko izlaze u javnost s izjavama koje članove britanske kraljevske obitelji samo ljute, a Meghan stresiraju.

The Duke and Duchess of Sussex visit the Nelson Mandela Centenary Exhibition at Southbank Centre's Queen Elizabeth Hall, London, UK, on the 17th July 2018.
17 Jul 2018, Image: 378091142, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Upravo zbog toga princ Harry želi da budu što dalje od medijske pozornosti kada se ne bave kraljevskim dužnostima pa su ljetni odmor odlučili provesti u Cotswoldsu, idiličnom mjestu koje brojni poznati često biraju za bijeg u anonimnost. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa tamo će biti sve do rujna, uz nekoliko privatnih obaveza kao što je vjenčanje ovog vikenda, posjet kraljici Elizabeti II. i princu Philipu te Meghaninu putovanje u Los Angeles kako bi posjetila majku.

Mjestašce u kojem je smještena njihova kuća za odmor bit će idealno za bijeg od visokih londonskih temperatura, ali i za mali odmor od stalnog praćenja javnosti.

LONDON, ENGLAND - JULY 05: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex attend the Your Commonwealth Youth Challenge reception at Marlborough House on July 05, 2018 in London, England. (Photo by Yui Mok - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

- Provode mnogo vremena tamo, više nego su ljudi toga svjesni. Mnogo češće su tamo nego u Londonu i uživaju na samom početku svojeg bračnog života - otkrio je prijatelj para koji je u Cotswoldsu unajmio kuću u šumi koju čuvaju stražari i koja je opremljena videonadzorom. Veliko zanimanje za njihov život osobito smeta princa Harryja koji je odmah na početku veze tražio da paparazzi prestanu ganjati Meghan Markle. Čini se kako je 33-godišnji princ odlučan u namjeri da zaštiti svoju suprugu od pretjerane izloženosti u medijima te želi da se histerija oko nje smanji i da Meghan zaboravi na sve incidente koje joj je otac dosad priuštio.

- Harry je izgradio zid oko sebe i Meghan. Oboje su jako uzrujani zbog ponašanja njezinog oca Thomasa Marklea i njezine polusestre Samanthe. Oba princa - Harry i William - jako cijene privatnost i trude se držati fotografe i medije na dobroj udaljenosti još od tragične smrti njihove majke, princeze Diane. Žele zaštiti svoje supruge i obitelji i učiniti sve da se ne ponove osamdesete i devedesete godine kada je princeza Diana bila proganjana od paparazza.

11-07-2018 Dublin Meghan Markle and Prince Harry visiting Croke park, home of the Gaelic football association in Dublin on the 2nd day of the 2 day visit to Ireland.

' PPE/Nieboer
 //PICTUREPRESSEUROPE_PPE18071133/Credit:PPE/NIEBOER/SIPA/1807111540, Image: 377529410, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press

Linker
25. travanj 2024 13:02